Şoc în showbiz, s-au despărţit după nici 10 luni de logodnă. Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri

La anul, în luna mai, pentru celebrul cuplu trebuiau să bată clopotele de nuntă, dar, din păcate, Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka după 10 luni de logodnă. Cumva era de așteptat, dat fiind că este pentru a treia oară când Paris fuge de căsătorie.

20 nov. 2018, 14:04
Şoc în showbiz, s-au despărţit după nici 10 luni de logodnă. Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri

Deși, probabil, apropiații ei sperau că Paris nu va mai urma tiparul cu care i-a obișnuit deja și se va mărita în sfârșit, celebra moștenitoare a imperiului Hilton i-a dezamăgit și de data aceasta, dând bir cu fugiții cu puțin înainte de a spune DA în fața altarului, scrie viva.ro. Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka, logodnicul ei, după nici un an de la logodnă, pentru că a realizat că nu este bărbatul potrivit pentru ea!

Citeşte şi Paris Hilton, însoţită de un tip brunet la toaletă. Cei doi au folosit aceiaşi cabină. Ce a făcut bărbatul după este halucinant FOTO

Inele de logodnă de milioane de dolari

Paris Hilton a excelat întotdeauna la capitolul bărbaţi, lista sa de iubiţi conţinând, de la staruri rock şi modele, până la jucători profesionişti de poker şi artişti pop. Primul său logodnic a fost modelul Jason Shaw, la începutul anilor 2000, dar nu a fost să fie… În 2004, Paris a fost combinată cu Nick Carter, starul de la Backstreet Boys, însă lanţul de iubire s-a rupt după doar 7 luni. A urmat încă o logodnă, în 2005, cea cu Paris Latsis, moştenitorul unui armator grec, care i-a oferit un inel de logodnă de 5 milioane de dolari! Vedeta a rupt însă logodna patru luni mai târziu pe motiv că… era prea tânără ca să se mărite! Apoi, în viaţa ei a mai intrat un armator grec, Stavros Niarchos, care pentru ea a părăsit-o pe Mary-Kate Olsen. Pe lista sa de cuceriri, printre alţii, şi-au mai găsit locul Benji Madden, chitaristul de la Good Charlote (al cărui frate geamăn era combinat cu prietena ei cea mai bună, Nicole Richie), dar şi Val Kilmer, Rick Salomon, Tom Sizemore, Jamie Kennedy şi Leonardo DiCaprio… Iată însă că, ajunsă la 36 de ani, moştenitoarea imperiului Hilton a considerat că, în sfârşit, este pregătită să se mărite şi a spus pentru a treia oară DA.