Pariul „murdar” a fost câştigat de Antena 1. Telenovela „Vulpiţa”, la un pas să bată „Românii au talent”

Antena 1 a riscat şi a câştigat. Audienţele emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a căror protagonişti au fost Viorel şi Vulpiţa, au crescut spectaculos, ocupând locul 2 în clasament, după Românii au talent.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 14:51
Pariul „murdar” a fost câştigat de Antena 1. Telenovela „Vulpiţa”, la un pas să bată „Românii au talent”

Pentru Pro TV nu mai este o surpriză faptul că show-ul de talente se clasează de fiecare dată în vârful clasamentului, însă pentru Antena 1 este o mare surpriză faptul că Vulpiţa şi Viorel i-au clasat în top, mai exact pe locul 2.

Potrivit Paginademedia.ro, emisiunea Acces Direct a înregistrat cifre mari în țară, dar mai mici la publicul comercial.

Vulpița nu a adus Antenei 1 doar un public numeros în faţa televizorului, ci şi sute de mii de euro din publicitate. Antena 1 a dat lovitura, Acces Direct a fost a doua cea mai urmărită emisiune a lunii trecute, care nici măcar nu e difuzată în prime-time şi s-a apropiat de două milioane de telespectatori, media pe ediție.

Totul s-a datorat telenovelei Vulpița, pe care Acces Direct a exploatat-o la maxim. Asta, în ciuda faptului că postul a primit deja o amendă-record de la CNA, 100.000 de lei, pentru discuții fără perdea, la ore accesibile minorilor.  

Chiar și cu această amendă, audiențele uriașe ale emisiunii au adus câștiguri consistente din publicitate. Un calcul făcut de Paginademedia.ro arată că în aproximativ o lună de telenovela Vulpița, postul a câștigat câteva sute de mii de euro doar din reclamele difuzate în pauzele de publicitate.