Pasagerul unui taxi din Timişoara a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a lovit autoturismul din faţa sa

Impact violent în faţa unei biserici din Timişoara. Un taxi a intrat violent în maşina din faţa sa care a pus frână brusc. 

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 06:54
Pasagerul unui taxi din Timişoara a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a lovit autoturismul din faţa sa

În urma impactului, pasagerul aflat pe bancheta din spate a taximetrului a fost rănit şi transportat de urgenta la spital. Imediat dupa accident, din masina de taxi a inceput sa iasa fum, astfel ca pompierii au venit rapid, cu o autospeciala cu apa si spuma, însă problema s-a rezolvat cu un extinctor. Nu a fost vorba de un incendiu, ci de spargerea carburatorului. 

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu precizie cum s-a petrecut accidentul.

Un barbat de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Sinaia, iar la un momnent dat nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata sa, condus de un barbat de 33 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui barbat de 40 de ani, pasager in cel de-al doilea autoturism. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corpoirala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.