Pasionala Venus este în emoționalul Rac și multe se schimbă. Ce ne aduce în RELAȚII și la BANI

Intrarea lui Venus în Rac ține o lupă pentru cele mai sacre emoții ale noastre. Racul este un semn intuitiv, care ne ajută să devenim mai afectuoși.

10 mai 2023, 10:13
Pasionala Venus este în emoționalul Rac și multe se schimbă. Ce ne aduce în RELAȚII și la BANI

Pregătește-te pentru o perioadă emoțională! Venus iese din Gemeni și se îndreaptă spre blândul Rac unde va ajunge pe 7 mai 2023. Planeta echilibrului și a romantismului este cunoscută pentru a influența viața noastră amoroasă și modul în care traducem afecțiunea, precum și ne exprimăm frumusețea interioară. Între timp, cele mai semnificative trăsături ale Racului includ acela de a fi fluid, sensibil și loial. Așa că atunci când Venus călătorește în semnul spațiului inimii Racului, tinde să ne facă mai sentimentali, mai empatici și poate chiar puțin mai dependenți de cei dragi.

Citeste si Mihai Voropchievici, horoscop surpriză. Top șase zodii care au al șaselea simț. Care nativ este cel mai înzestrat din listă

Foarte important de menționat: Venus nu este doar despre dragoste romantică. Planeta se referă la plăcere, așa că, deși are un cuvânt de spus în ceea ce privește dragostea și relațiile, ea îți guvernează, de asemenea, valorile, gustul personal, pasiunile, modul în care îți cheltui banii sau în care îți exprimi dorințele. Așa că merită să fii cu ochii pe mișcările lui Venus, pentru că fiecare schimbare poate marca o schimbare în exprimarea ta de sine, precum și în viața ta amoroasă.

Ce înseamnă că Venus este în Rac?
Intrarea lui Venus în Rac ține o lupă pentru cele mai sacre emoții ale noastre. Racul este un semn intuitiv, care ne ajută să devenim mai afectuoși față de partenerul nostru și să avem încredere în intuiția noastră. Dacă ești singur, Venus în Rac te poate alinia cu dorințele tale emoționale profunde și te poate ajuta să comunici mai bine aceste nevoi unui potențial partener.

Horoscop ţigănesc mai 2023. Patru zodii răsfăţate de astre pe plan sentimental în această lună: cine se îndrăgosteşte, cine trece la următorul nivel al relaţiei. Zodiile care au parte de tensiuni în cuplu

Semn de Apă, Racul ne va trezi dorința de stabilitate și securitate în relații. Tânjim după romantism și acțiuni de consolidare a relațiilor. Racul este un semn grijuliu, ceea ce înseamnă că te poți simți ca un empat total, absorbind toate emoțiile din jurul tău.

Doar că Venus tânjește după echilibru. Iar energia sa diplomatică ne cere să armonizăm diferite aspecte ale vieții noastre. Racul este semnul asociat cu casa și familia, ceea ce îl face un moment ideal pentru a identifica dezechilibrele dintre viața de acasă și dragoste și pentru a crea limite atunci când este necesar. În timp ce Venus se află în Rac – din 7 mai până pe 5 iunie 2023 – ne vom simți fericiți că ne îngrijim pe cei dragi. Dar ar trebui să evităm să fim sacrificați în numele iubirii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.