Paştele catolic a strâns 13 kilometri de TIR-uri în vama Nădlac

Circulaţia pe DN 7 se desfăşoară cu dificultate, între Arad şi Nădlac, pentru că înainte de ieşirea din ţară s-a format o coloană de camioane pe 13 kilomeri, în urma restricţiilor de intrare a automărfarelor în Ungaria, care au fost aplicate până în noaptea de luni spre marţi, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 08:34
Paştele catolic a strâns 13 kilometri de TIR-uri în vama Nădlac

Sute de automarfare au început să se adune la frontieră încă de luni seară, înainte de a fi ridicată restricţia de intrare pe teritoriul Ungariei, care a fost aplicată de statul vecin de sâmbătă până luni la ora 23.00, pe perioada Paştelui catolic. La deschiderea graniţei pentru camioane, era formată deja o coadă de câţiva kilometri, iar marţi dimineaţă, conform Poliţiei Rutiere Arad, coloana a ajuns la 13 kilometri.

„Se iau măsuri de fluidizare a traficului pe DN 7, între Arad şi Nădlac, pentru că pe o distanţă de 13 kilometri, înainte de frontieră, este complet blocat sensul de circulaţie spre Ungaria, banda de mers fiind ocupată de camioanele care staţionează”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce. Şoferii sunt informaţi de către poliţişti despre faptul că se circulă cu dificultate până la Nădlac, fiind sfătuiţi să iasă din ţară prin punctele Turnu şi Vărşand. Potrivit Biroului de presă al Poliţiei de Frontieră Arad, la Nădlac se lucrează pe ambele benzi disponibile pentru ieşirea camioanelor din ţară.