Pățania unui cățel buclucaș care a înghițit o albină. Clipul cu patrupedul care s-a făcut ca o minge a înduioșat internetul!

Clipul video cu un căţeluş care a înghiţit o albină a devenit viral pe TikTok, amuzându-i şi, în acelaşi timp, înduioşându-i pe toţi internauţii.

30 mart. 2021, 16:39
Pățania unui cățel buclucaș care a înghițit o albină. Clipul cu patrupedul care s-a făcut ca o minge a înduioșat internetul!

Pățania unui cățel buclucaș care a înghițit o albină. Clipul cu patrupedul care s-a făcut ca o minge a înduioșat internetul!

Clipul video cu un căţel care a înghiţit o albină a devenit viral pe TikTok, amuzându-i şi, în acelaşi timp, înduioşându-i pe toţi internauţii.

„Câinele meu gândindu-se la acea dată a mâncat o albină și a trebuit să fie dus la veterinar”, a scris stăpânul său, în descrierea videoclipului.

Simpaticul patruped s-a trezit la scurt timp cu capul umflat, precum o minge, însă cu ajutorul medicilor veterinari acesta şi-a revenit şi e în afara oricărui pericol.

„Dă din coadă, așa că este în regulă”, i-a asigurat stăpânul pe internauţii îngrijoraţi.

O cățelușă și-a salvat stăpâna de la moarte! Clover a ridicat un cartier întreg în picioare. A umblat din ușă în ușă și a oprit mașinile pe stradă

O cățelușă și-a salvat stăpâna de la moarte! Clover, un ciobănesc de Maremma, i-a salvat viața stăpânei sale care a leșinat pe stradă, iar acum a devenit vedetă în Canada. Stăpâna sa a leșinat în timp ce își plimba cățelușa, iar patrupedul a intrat imediat în acțiune. „Tot ce îmi aduc aminte este că m-am trezit în ambulanţă şi eram de-a dreptul confunză şi mă gândeam: ce se întâmplă?”.

În momentul în care cățelușa a observat că stăpâna sa nu se mișca, Clover s-a eliberat din lesă și fără să ezite a trecut la acțiune. Aceasta s-a pus în mijlocul șoselei încercând să oprească o mașină, lucru pe care l-a și reușit.

Dryden Oatway a observat cum Clover stătea în mijlocul străzii și s-a oprit pentru a vedea ce se întâmplă, observând fata leșinată pe jos. ”A fost impresionant, câinele Clover mi-a blocat calea, m-a oprit din drum. S-a aşezat în mijlocul şoselei ca să oprească maşina. Aşa că am sunat la cea mai apropiată uşă cât am putut de repede. Am venit înapoi la ea şi am întors-o pe spate şi am încercat să îi ţin capul drept” , a declarat acesta.

În tot acest timp, câinele a căutat întăriri. Imediat a atras atenţia unei alte persoane din apropiere, care a venit în ajutor. O ambulanță a sosit la fața locului, iar medicii i-au acordat primul ajutor fetei. „Mă simt de zece ori mai în siguranţă. Ştiu că ea va fi acolo pentru mine”, a declarat stăpâna lui Clover.

Citeşte şi Clipul care i-a fermecat pe internauți! Un cățel așteaptă să primească afecțiune de la un manechin de plastic


loading...