Patch-uri sub ochi: de ce sunt necesare şi cum să le utilizezi

Cineva crede în superputerile lor de a înlătura cercurile întunecate și inflamațiile, iar cineva răspunde că toate acestea sunt o pierdere de bani. În continuare, vom înțelege care este adevărul.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 09:01

Dacă priviți lucrurile în mod realist, atunci o inflamație ușoară, semnele de oboseală, ridurile fine și pielea plictisitoare se vor diminua, cu siguranță, după utilizarea corectă de patch-uri pentru ochi (și mai repede decât după utilizarea cremei). În general, aceasta este o îngrijire-expres pozitivă și convenabilă.

Cum funcționează?

De regulă, plasturii sunt impregnați cu o compoziție cosmetică ce are o concentrație mare de substanțe active, care adesea sunt saturate cu seruri puternice anti-îmbătrânire sau hidratare. Printre ingredientele active, se observă o varietate de invidiat. Uleiurile, vitaminele și pantenolul sunt folosite pentru restaurarea și fortificarea pielii, antioxidanții sunt folosiți pentru combaterea ridurilor, peptidele sunt utilizate pentru creșterea elasticității, iar extractele de mușețel și aloe sunt folosite pentru calmarea și ameliorarea iritării.

Cataplasmele în sine sunt făcute cel mai adesea dintr-un material nețesut sau hidrogel (o masă asemănătoare cu jeleu care conține deja o cantitate incredibilă de nutrienți, inclusiv extracte naturale).

 

Ce tipuri de patch-uri există

De regulă, aceste patch-uri sunt clasificate în funcție de scopul lor și sunt:

  • hidratante: saturează rapid țesuturile cu umiditate și un complex de vitamine. Sunt ideale pentru pielea subțire și netezesc vizual cutele.

  • lifting: inhibă transmiterea impulsurilor nervoase și blochează puțin expresiile faciale, acționând ca Botox. Compoziția poate include colagen, aur coloidal, acid hialuronic.

  • nutritive: aceste patch-uri au conținut mai prețios, esențe de plante, pulbere de perle și retinol, care au ca scop vindecarea complexă a zonelor.

  • regenerare și anti-îmbătrânire: declanșează mecanismele de întinerire naturală a aspectului și menține un echilibru optim al tuturor componentelor. Formula conține toate realizările științei moderne: peptide, coenzimă, colagen, caviar, alge și extracte de ginseng.

  • drenare: utilizate pentru a calma sau a reduce inflamațiile sub ochi. Ele trebuie să fie ținute pe față mai mult decât celelalte tipuri (ideal 20-30 minute).

Cum să le folosiți corect

Totul este extrem de simplu. Curățați pielea, deschideți pachetul și aplicați un patch sub pleoapa inferioară. Puteți îmbunătăți efectul așteptat realizând un masaj ușor preliminar. Plasturele se lasă pe piele 15-20 de minute. Teoretic, ele pot fi lăsate pe față toată noaptea, însă recomandarea specialiștilor este să fie menținuti maxim 20 de minute, deoarece îsi fac efectul rapid și menținute pe termen lung( de exemplu 8 ore) îsi pot pierde efectul.

Eliminarea lor se face din direcția nasului spre tâmple, și, în niciun caz, nu vă spălați fața. Resturile produsului pot fi pur și simplu răspândite pe față cu mișcări ușoare de masaj. 

 

Cât de des trebuie întrebuințate aceste remedii

Acțiunea patch-urilor este proiectată pentru un efect instantaneu. Le-ai aplicat – au funcționat. Prin urmare, dacă vedeți că ochii dvs. dezvăluie consecințele unei săptămâni de muncă grea, aplicați-le o dată și vă vor readuce tenul „obosit” la aspectul său anterior. Pentru un efect îndelungat, utilizați patch-uri de 1-2 ori pe săptămână timp de o lună. Efectul măștilor va fi cumulativ, în urma căruia starea pielii se va îmbunătăți semnificativ. Pentru netezirea ridurilor mici, vă recomandăm utilizarea pe termen lung, dar vă avertizăm imediat: soluțiile nu vor trata ridurile profunde.