Patches, o pisică de 18 kilograme, a fost adoptată și va fi ajutată să slăbească

Patches și-a găsit o familie. Felina de 18 kilograme a fost adoptată și urmează o dietă specială pentru a reuși să slăbească.

22 apr. 2023, 19:05

O pisică care cântărește 18 kilograme a fost adoptată la doar o zi după ce un adăpost de animale din Virginia a postat pe Internet un anunț de adopție. Richmond Animal Care and Control din Virginia a distribuit miercuri o postare pe Facebook, prezentându-l pe Patches și îndemnându-i pe toți cei interesați să-l adopte să-i contacteze pe care de la adăpost pentru detalii.

„Te-ai trezit astăzi și ai spus: „hai să adoptăm cea mai mare pisică pe care a văzut-o cineva vreodată”? Dacă da, avem pisica pentru tine. 😻”, este anunțul postat de adăpostul din Virginia pe Facebook.

„Faceți cunoștință cu Patches și toate cele 18 kilograme ale sale! Ține o dietă specială, are un plan de exerciții fizice și este foarte dulce. Este sterilizat, testat și gata de plecare astăzi!”, se mai arată în anunțul adăpostului. De asemenea, persoana care îl adoptă trebui să se angajeze să-i ajute pe Patches „să ajungă la o greutate sigură și sănătoasă”, a mai fost precizarea adăpostului.

După ce au distribuit postarea, multe persoane s-au arătat interesate de felină. În cele din urmă, adăpostul a stabilit că o femeie pe nume Kay Ford va fi noul stăpân al lui Patches.

„Fiica mea mi-a trimis postarea ieri dimineață și mi-a spus… „Acesta este momentul tău”. Și am dat clic pe poză și am spus: „Doamne, trebuie să-l am pe Patches”, și-a amintit Kay Ford, adăugând că ea „a contactat imediat” adăpostul și a putut să treacă pe la adăpost să o vadă în aceeași zi.