Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, îşi reneagă familia. Cu ce se ocupă tânărul în vârstă de 14 ani

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă, este membru al Federației Române de Baschet, la 14 ani. Tânărul stă în Albota, împreună cu sora lui Cristian Cioacă. Se pare că familia criminalului l-ar fi făcut pe băiat să se întoarcă împotriva rudelor Elodiei, prezentându-i o versiune neașteptată a celor întâmplate, potrivit avocatei familiei Ghinescu.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 05:46
Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, îşi reneagă familia. Cu ce se ocupă tânărul în vârstă de 14 ani

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a făcut declaraţii la Antena Stars şi a dezvăluit faptul că băiatul a cerut schimbarea numelui de familie. Mai mult decât atât, la mijloc ar fi vorba despre o sumă uriașă de bani.

Am sunat la Primăria Albota, unde copilul practic locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o astfel de cerere formulate de către sora lui Cristian Cioacă. Dumneaei este tutorele copilului în acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poarte numele de Ene. Dar faptul că i s-a schimbat numele, spun eu, nu-l ajută pe copil.

Pot să spun și faptul că dumneaei a luptat ca cel mic să fie la ea, pentru a se bucura de bunurile de care copilul ar fi beneficiat de pe urma succesiunii Elodiei, mamei sale. Să nu uităm că Cristian Cioacă i-a vândut autoturismul, bun comun, pe un preț derizoriu pentru că acel bun ar fi intrat în masa succesorală după Elodia și de care ar fi trebuit să se bucure doar copilul, unicul moștenitor al Elodiei.

Copilul ar trebui să încaseze acele sume de bani, o sută de mii de euro de la Cristian Cioacă, sumă stabilită când s-a dat sentința pentru uciderea Elodiei. Oricum sunt interese contrare între faptul că dumneaei este tutorele copilului și faptul că cel de la care ar fi trebuit să încaseze o sumă de bani este chiar fratele său.

Femeia a declarat oricum că va folosi toate armele pentru a-l scoate pe Cristian Cioacă din închisoare”, a dezvăluit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citeşte şi: Lovitură de TEATRU! Care a fost ULTIMA DISCUŢIE dintre Elodia şi Cioacă, înainte ca avocata SĂ DISPARĂ

Cristian Cioacă cere eliberarea condiţionată din închisoare

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani şi opt luni pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu, însă ar putea ieşi mult mai repede din închisoare.

Înainte de decizia eliberării trebuie să se judece procesul de executare a daunelor morale. Concret acesta ar trebuie să plătească câteva sute de euro daune morale familiei Elodiei, dar şi fiului lor.

După plata daunelor, acesta ar putea să ceară eliberarea condiţionată. Acesta lucrează în spatele gratilor, întâi la bucătărie, iar acum se ocupă de uniformele deţinuţilor. Mai mult decât atât, Cioacă ar fi un fel de şef în penitenciar, fiind bine văzut.

Elodia Ghinescu a dispărut acum 12 ani, dar detalii din ancheta procurorilor continuă să iasă la iveală. Cazul a fost intens mediatizat timp de mulți ani, iar soțul avocatei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost găsit vinovat de omor și condamnat la închisoare.