Asia Express 20 octombrie 2021. Echipa care părăseşte competiţia: „Diamantul este roşu”

Asia Express 20 octombrie 2021. Cea de-a cincea etapă a oferit o nouă imunitate echipei formată din Emi și Cuza. Cei doi au obținut un pașaport de trecere către Georgia, alături de Mihai și Elwira Petre, fiind echipele imune, ce nu pot fi propuse către eliminare.

20 oct. 2021, 19:23
Asia Express 20 octombrie 2021. Echipa care părăseşte competiţia: „Diamantul este roşu”
Asia Express 20 octombrie 2021

Asia Express 20 octombrie 2021. Miercuri seara va fi oferită o nouă imunitate, ținând cont de pietrele și bijuteriile pe care concurenții le-au adunat pe traseul de pe Drumul Împăraților.

Ziua de bilanț a ultimei etape din Turcia va pune pe drum trei echipe ce se vor lupta pentru a-și securiza locul în următoarea țară de pe Drumul Împăraților. La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, o echipă va fi eliminată, căci diamantul ascuns în cutia securizată este, de data aceasta, roșu.

Asia Express 20 octombrie 2021. ”Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Vrem în Georgia”, va mărturisi una dintre echipe, potrivit A1.ro.

Cosmin Natanticu s-a dat de gol la Neatza

Ca de obicei, două cupluri de vedete vor intra automat în cursa pentru ultima șansă în funcție de clasament, în vreme ce o a treia se va alătura în urma voturilor din partea colegilor: ”Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem„.

Citeşte şi: Mihai Petre a câştigat Asia Express? Prima reacţie a dansatorului: „Sunt interesante speculaţiile”

Asia Express 20 octombrie 2021. Se vehiculează că echipa formată dintre Cosmin Natanticu şi soţia lui sunt cei care părăsesc competiţia înainte de a ajunge în Georgia. Actorul a fost prezent în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani şi a fost întrebat în care ţară i-a plăcut mai mult, iar răspunsul lui a fost: „Păi am văzut doar Turcia„. La scurt timp, şi-a dat seama de spusele sale şi s-a lovit cu mâna peste cap, dar se pare că totul a fost un scenariu, cei doi având imunitate în această seară, ceea ce exclude eliminarea.