Patron din Liga 1, internat cu Covid-19 la câteva zile după ce s-a vaccinat! „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea!”

Valeriu Iftime (60 de ani), finanțatorul lui FC Botoșani, a ajuns în spital după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Omul de afaceri s-a prezentat la spital cu simptome specifice infecției pe 13 martie, la doar câteva zile după ce primise prima doză de vaccin.

22 mart. 2021, 08:42
Patron din Liga 1, internat cu Covid-19 la câteva zile după ce s-a vaccinat! „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea!”
Valeriu Iftime, interbat cu Covid-19

Patron din Liga 1, internat cu Covid-19. Valeriu Iftime a fost internat și spune că se simte bine. Finanțatorul moldovenilor s-a vaccinat pe 9 martie cu prima doză de vaccin Pfizer, iar medicii spun că acesta este stabil în prezent și că, cel mai probabil, avea virusul în organism în momentul vaccinării, scrie Monitorul de Botoșani.

Patron din Liga 1, internat cu Covid-19

Patronul lui FC Botoșani a fost internat în Secția de Boli Infecțioase, starea lui fiind una bună. Afaceristul, în vârstă de 60 de ani, spune, însă, că preferă să fie precaut când e vorba de această boală și a dorit să fie sub supravegherea medicilor. „Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung!”, a spus Valeriu Iftime.

De ce s-a vaccinat Simona Halep cu vaccinul Pfizer. Explicaţia medicului Valeriu Gheorghiţă

Afaceristul botoșănean trage un semnal de alarmă, de pe patul de spital, legat de scepticismul unora cu privire la boală și reticența la vaccinare. „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID-19! Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a spus Valeriu Iftime.