Patronul Adidas se plânge de jocul lui Manchester United: Suntem nemulţumiţi!

Patronul firmei Adidas a criticat stilul de joc al lui Manchester United, club unde grupul german de echipament sportiv s-a angajat să investească aproximativ un miliard de euro în zece ani.

04 ian. 2016, 21:12
Patronul Adidas se plânge de jocul lui Manchester United: Suntem nemulţumiţi!

Pe plan economic, cu vânzarea de tricouri, „afacerile merg foarte bine cu Manchester United (…) Suntem mulţumiţi, dar stilul actual de joc al echipei nu corespunde cu ceea ce noi dorim să vedem„, a spus Herbert Hainer, într-un interviu acordat cotidianului Süddeutsche Zeitung.

Intervenţia lui Hainer vine după un debut de sezon foarte slab al grupării antrenate de olandezul Louis van Gaal, eliminată din Liga Campionilor şi Cupa Ligii, în ciuda faptului că a făcut câteva transferuri foarte importante în vara lui 2015, aducându-i pe Old Trafford, printre alţii, pe Anthony Martial, Memphis Depay şi Bastian Schweinsteiger.

În ciuda rezultatelor modeste ale „diavolilor”, patronul mărcii germane spune însă că vânzarea de tricouri este mai mare decât s-ar fi aşteptat.

În iulie 2014, Adidas, care le sponsorizează între altele pe Bayern Munich ţi Real Madrid, a semnat un contract record cu Manchester United, angajându-se la plata unei sume de aproxomativ 750 milioane lire sterline (un miliard de euro) într-un interval de zece ani.

Manchester United a semnat cu Adidas după expirarea contractului cu Nike, firmă care îi furniza echipamentul din anul 2002.