Patru copii, ARUNCAȚI de la etajul TREI de propria mamă. Imaginile șocante care te țin cu sufletul la gură

Patru copii au fost salvați dintr-un incendiu care a cuprins un bloc din Istanbul. Mama și-a aruncat copiii de la etajul trei, aceștia fiind prinși de trecători cu ajutorul unor pături.

25 feb. 2021, 10:30
Patru copii, ARUNCAȚI de la etajul TREI de propria mamă. Imaginile șocante care te țin cu sufletul la gură

Patru copii au fost aruncați de la etajul trei pentru a scăpa cu viață dintr-un incendiu. Incidentul a avut loc miercuri, 24 februarie, în districtul Bayrampasa din Istanbul, conform publicației turce Duvar. Mama celor patru copilași i-a putut salva doar aruncându-i de la etajul trei al blocului, pe geam, în brațele trecătorilor care au întins pături în fața blocului.

Trecătorii au auzit strigătele femeii și s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe aceștia să iasă din apartamentul cuprins de flăcări. Cei mici au fost aruncați de la etajul trei,direct în păturile întinse de vecini și au scăpat fără răni grave.

Citește și: Tragedie minieră, o alunecare de teren a distrus o exploatare ilegală de aur şi a îngropat de vii zeci de muncitori. Sunt cel puţin cinci morţi

Patru copii au fost aruncați de la etajul trei pentru a scăpa cu viață dintr-un incendiu. „Am auzit țipete în timp ce eram la munca și am văzut copiii la fereastră. Noi am adunat o mulțime de pături. Le-au salvat viața, pentru că au sărit pe pături”, a spus un martor .

Șase copii și doi adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un panou electric.

Un bărbat din Turcia şi-a omorât soţia gravidă

Un bărbat din Turcia, în vârstă de 40 de ani, şi-a omorât soţia gravidă în şapte luni ca să încaseze banii de la asigurarea de viață. Femeia a murit după ce a căzut în gol de la o înălțime de peste 300 de metri. Hakan Aysal și-ar fi ucis soția în timp ce se aflau în vacanță în sud-estul Turciei, la Mugla, în iunie 2018, scrie Daily Mail.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a planificat moartea femeii în vârstă de 32 de ani, după ce a făcut o asigurare de viață pe numele ei, în valoare de 400.000 de lire turcești, unde singurul beneficiar era el. Procurorii spun că ăsta a fost singurul motivul pentru care cei doi au urcat în vârful unei stânci, unde au stat timp de trei ore. Într-un final s-a dovedit că bărbatul doar aștepta să nu mai fie nimeni în jur. Îndată ce Aysal și-a dat seama că sunt singuri și-a împins soția în prăpastie.