Patru membri ai clanului Duduianu, ARESTAŢI după ce au fost SĂLTAŢI de pe autostradă de mascați

Parchetul informează că cei patru au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar, vineri, judecătoria a decis plasarea lor în arest.

09 iul. 2021, 12:15
Patru membri ai clanului Duduianu, ARESTAŢI după ce au fost SĂLTAŢI de pe autostradă de mascați

Clanul Duduianu, destructurat. Patru persoane au fost arestate preventiv, după ce ar fi furat un autoturism din parcarea unui centru comercial din Capitală, ulterior determinând proprietarii, prin intimidare, să le plătească 3.500 euro pentru a le restitui maşina.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procurorii unităţii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de patru persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi şantaj.

Clanurile de interlopi din București, petrecere cu topoare, săbii și furci. Autoritățile europene critică modificarea Codului Penal: „Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească” VIDEO

Procurorii notează în ordonanţă că, la data de 14 mai, bărbaţii ar fi furat cheia originală a unui autoturism marca Audi A7, iar ulterior au folosit-o fără drept şi au sustras autoturismul ce se afla în parcarea unui complex comercial.

„În perioada 15 – 21 mai, inculpaţii, prin constrângeri repetate, au intimidat persoanele vătămate provocându-le o stare de temere, determinându-le astfel să le plătească suma de 3.500 euro pentru a le restitui autoturismul”, menţionează anchetatorii.

Parchetul informează că cei patru au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar, vineri, procurorii au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, propunerea fiind admisă.

Membrii clanurilor Duduianu şi Sportivii, ridicaţi de poliţie. Mai multe maşini de lux au fost furate din străinătate şi aduse în România cu acte false!

După moartea lui Emi Pian și a tatălui său, restul membrilor importanți din Clanul Duduienilor au ajuns în spatele gratiilor. Ceilalți frați ai fostului lider interlop, implicați în dosare grele de trafic de persoane, au ajuns pe mâna procurilor DIICOT și, ulterior în spatele gratiilor pentru mulți ani.


loading...
Partenerii noștri