Patru morţi şi mai multe persoane rănite în urma unui atac terorist în Kabul

Cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar mai multe au fost rănite în urma unui atac terorist produs, marţi, în Kabul, capitala Afganistanului, anunţă autorităţile locale, potrivit Mediafax.

13 iul. 2021, 16:49
Patru morţi şi mai multe persoane rănite în urma unui atac terorist în Kabul

Patru morţi şi mai multe persoane rănite. O bombă a explodat într-o piaţă aglomerată din Kabul, a anunţat Poliţia afgană, iar potrivit bilanţului preliminar, patru persoane au murit, iar cinci au fost rănite. Atentatul nu a fost revendicat, dar cert este că a avut loc în contextul intensificării atacurilor comise de insurgenţii talibani şi de grupările teroriste Stat Islamic şi Al-Qaida.

Citeşte şi Băiat de trei ani dus la dentist, mort după anestezie. Părinții sunt rupți de durere: „Nu ne aşteptam să ieşim de acolo fără copil”

De asemenea, confruntările armate între insurgenţii talibani şi serviciile de securitate afgane continuă în numeroase provincii din Afganistan, în contextul retragerii trupelor NATO.

În provincia afgană Kandahar, cel puţin opt persoane au fost ucise, iar alte peste 30 au fost rănite în atacurile produse în ultimele 24 de ore. Sute de familii au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din cauza confruntărilor militare.

Citeşte şi Accident cumplit în Bolivia. Aproape 40 de persoane au murit după ce un autocar a căzut 150 de metri într-o prăpastie