Patru persoane intoxicate cu fum după ce cablurile electrice de la un bloc s-au aprins

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2013 22:18 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2013 22:18 // Sursa: romaniatv.net

Trei copii şi un adult s-au intoxicat cu fum, vineri seară, după ce cablurile care alimentau cu energie electrică un bloc din Petrila, judeţul Hunedoara, s-au aprins, fumul răspândindu-se în întregul imobil, care a fost evacuat.

Incidentul a avut loc, vineri seară, într-un bloc turn din Petrila, după ce cablurile care alimentau imobilul cu energie electrică s-au aprins.

"Au fost patru victime intoxicate cu monoxid de carbon, trei copii şi un adult. Incendiul a cuprins cablurile care alimentau cu energie electrică imobilul", a declarat  Neculai Alexandrescu, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila, pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, fumul s-a răspândit până la etajul al X-lea al blocului, condiţii în care s-a decis evacuarea întregulului imobil.

Reprezentanţi ai Ambulanţei au declarat că victimele, care au primit ajutor la faţa locului, nu au fost în stare gravă, acestea nefiind transportate la spital întrucât atât părinţii copiilor, cât şi adultul au refuzat acest lucru.

Blocul 33 din Petrila, cel la care a avut loc incendiul, a rămas fără curent electric, iar reprezentanţii administraţiei locale spun că vor lua legătura cu furnizorul de energie electrică, pentru ca defecţiunea să fie remediată cât mai curând.

"Cea mai mare problemă este că blocul a rămas fără curent electric, iar temperaturile sunt scăzute. Voi lua legătura cu directorul de la Enel să vedem cum putem rezolva această problemă cât mai curând", a declarat viceprimarul oraşului Petrila, Vasilică Jurca.

Echipele de intervenţie încearcă să stabilească acum cauzele care au condus la producerea incidentului, fiind luate în considerare două variante: un scurt-circuit cauzat de consumul mare de energie sau aprinderea gunoaielor pe care locatarii le-au aruncat de la etaj. În blocul care a rămas fără energie electrică sunt 120 de apartamente.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 22:30
... Trei copii şi un adult s-au intoxicat cu fum, vineri seară, după ce cablurile care...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H