Val de accidente în judeţul Vâlcea: O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite

O persoană a murit si alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă după-amiază pe drumul naţional 7-Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, unde un autovehicul a intrat pe contrasens. Şi pe DN 64, la ieşirea din oraşul Drăgăşani spre judeţul Olt, patru persoane, între care un copil în vârstă de patru ani, au fost rănite grav, sâmbătă după-amiază.

RomaniaTV.net
01 iul. 2017, 15:02
Val de accidente în judeţul Vâlcea: O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul în care o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite s-a produs la ieşirea din oraşul Călimăneşti, unde un sofer a intrat pe contrasens, maşina sa izbindu-se violent de un autoturism care circula regulamentar.

La locul accidentului au fost chemate echipajele de descarcerare.

Celălalt accident, soldat cu patru victime, s-a produs tot după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens:

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul unui autoturism în vârstă de 45 de ani, din Drăgăşani, care circula pe ruta Slatina-Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism, în care se afla o familie – soţul, sotia şi un copil în vârstă de 4 ani, din Şimnicu de Sus, judeţul Dolj„, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În urma accidentului, bărbatul din Drăgăşani a fost transportat la spitalul din localitate, în stare gravă. Celălalt conducător auto a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, tot în stare gravă.

Circulaţia rutieră este blocată pe DN 64, în Drăgăşani, în urma accidentului rutier.