Patru persoane, presupuşi români, moarte într-un incendiu la Barcelona

Cotidianul El Periodico anunţa luni în ediţia electronică că cele patru persoane moarte în incendiu par să fie de origine română, fiind vorba, mai exact, de o familie care muncea în Spania.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 10:47
Patru persoane, presupuşi români, moarte într-un incendiu la Barcelona

Potrivit El Periodico, incendiul a izbucnit luni dimineaţă, în jurul orei 3.30, în cartierul Poblenou din Barcelona, distrugând construcţia improvizată în care se găseau saltele şi lemne şi unde locuia presupusa familie de români.

Identitatea victimelor nu se cunoaşte deocamdată dar, potrivit cotidianului citat, este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie, adică o familie întreagă, între care mama, tatăl şi doi fii ai cuplului, după cum a afirmat Joan Maria Soler, membru al asociaţiei de locatari din Poblenou, unde locuiau victimele.

Tatăl era cunoscut ca muncitor în domeniul construcţiilor. Cuplul mai avea şi alţi copii despre care locuitorii din cartier afirmă că s-ar afla în România. Familia de români se înţelegea foarte bine cu localnicii.

Pompierii veniţi să stingă incendiul au descoperit cadavrele carbonizate ale celor patru persoane. Autorităţile au declanşat o anchetă pentru a determina cauzele incendiului.