Patru poliţişti, cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă în serviciu după atacul de la Perla

Publicat: Sâmbătă, 17 Martie 2012 15:14 // Actualizat: Sâmbătă, 17 Martie 2012 17:23 // Sursa: RTV.net

Patru poliţişti de la secţia 14 din Capitală vor fi cercetaţi disciplinar pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, a anunţat şeful Poliţiei Capitalei, Lucian Guran. Mai exact, poliţiştii sunt acuzaţi că nu au soluţionat toate plângerile de violenţă depuse împotriva atacatorului de la coaforul din zona Perla, Gheorghe Vlădan. Mai exact, patru dintre plângeri nu au fost soluţionate, iar zece au fost soluţionate în favoarea lui Vlădan.

Ancheta de la secţia 14 de politie din Bucureşti, deschisă în urma plângerilor depuse împotriva criminalului Gheorghe Vlădan, a fost finalizată. Şeful Poliţiei Capitalei, Lucian Guran, a anunţat că, în urma anchetei, patru poliţişti de la secţia 14 din Capitală vor fi cercetaţi disciplinar pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Este vorba de trei ofiţeri, printre care şi şeful secţiei, şi un agent de poliţie. Un alt agent de poliţie a scăpat doar cu o atenţionare. "Pentru ceilalţi patru poliţişti s-a dispus sesizarea Consiliului de Disciplină pentru analizarea abaterilor disciplinare reţinute în sarcina lor urmând ca, în funcţie de gravitatea abaterilor, să fie luate măsurile disciplinare care se impun", a declarat Guran.

Cercetările de la secţia 14 au fost efectuate de către Corpul de Control al Poliţiei Capitalei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 mar 15:31
...de serviciu, a anunţat şeful Poliţiei Capitalei, Lucian Guran. Citește mai departe… View post: ...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H