Patru supe care te ajută să slăbeşti iarna. Sunt uşor de preparat şi ai nevoie doar de câteva ingrediente

Patru supe care te ajută să slăbeşti iarna. Chiar dacă iarna nu e ca vara, iar temperaturile scăzute ne îndeamnă să punem cât mai multe haine pe noi, sunt persoane care ţin diete pentru a scăpa de kilogramele în plus.

17 oct. 2022, 19:01
Patru supe care te ajută să slăbeşti iarna. Sunt uşor de preparat şi ai nevoie doar de câteva ingrediente
Patru supe care te ajută să slăbeşti iarna

Patru supe care te ajută să slăbeşti iarna, extrem de bogate în nutrienți. Acstea sunt uşoare pentru intestine şi ai nevoie doar de câteva ingrediente. Așadar, dacă plănuiești să slăbești, iată câteva supe ușoare pe care le poți face fără efort și rapid.

Citeşte şi: Supă picantă de creveţi. Reţeta senzaţională a lui Jamie Oliver

Patru supe care te ajută să slăbeşti iarna

Mix supă de legume

Aceasta este cea mai delicioasă și hrănitoare supă. Trebuie să curățați și să tăiați toate legumele în bucăți și să le fierbeți. După aceasta, tocaţi-le împreună pentru a forma o pastă netedă folosind aceeași apă în care au fiert. Adăugați puțin unt, presărați puțină sare și piper și lăsați-l fierbinte.

Supa de pui

Bucățile de pui cu conținut scăzut de grăsimi servesc drept o sursă extrem de bună pentru cei care urmăresc greutatea. Se fierb bucățile de pui corespunzător și se foloseşte bulionul strecurat. Pune puțină sare, piper și usturoi și savureaz-o fierbinte. De asemenea, puteți adăuga mai multe arome adăugând legume fierte.

Supa cremă de morcovi

Supa groasă, cremoasă și delicioasă de morcovi nu este doar delicioasă, ci și sățioasă. Într-o tigaie se ia o lingură de unt, se adaugă ceapa tocată, usturoiul şi se căleşte puţin. Adăugați morcovi tăiați corespunzător și îi fierbeți.

Lăsați acest amestec să se răcească, puneţi-l într-un blender și amestecați-l până devine omogen. Apoi, îl puneţi într-o tigaie și fierbeți amestecul. Adăugați sare, piper și suc de lămâie (opțional). Mănâncă cât este fierbinte.

Supa de dovleac

Luați un dovleac copt. Scoateți-i primul strat și tăiați-l în bucăți mai mari, pe care le prăjiți în cuptor. Într-o tigaie se pune niște unt, se adaugă bucăți de ghimbir și usturoi. Prăjiți-le câteva minute. Adăugați dovleacul prăjit și gătiți-l. Pentru a aduce consistenta, puteţi adăuga fie apă, fie supă de pui, în funcţie de ce preferi.

Se amestecă bine până se formează o pastă netedă. Adăugați sare, piper și unt la aceasta. Alternativ, puteți fierbe direct dovleacul în loc să-l prăjiți.