Patru tineri din Pakistan, Algeria şi Siria au încercat să treacă ilegal graniţa spre Ungaria VIDEO

Patru bărbaţi din Pakistan, Algeria şi Siria au încercat să treacă ilegal graniţa spre Ungaria, în noaptea de duminică spre luni, ei fiind depistaţi de poliţiştii de frontieră din Timiş, care le-au întocmit dosare penale.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 09:33
Patru tineri din Pakistan, Algeria şi Siria au încercat să treacă ilegal graniţa spre Ungaria VIDEO

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, din Pakistan, Algeria şi Siria au încercat să treacă ilegal graniţa spre Ungaria, însă au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare.

Migranţii au fost prinşi de poliţiştii de frontieră pe câmp. Ei nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, astfel că poliţiştii de frontieră i-au dus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan, Algeria şi Siria. Aceştia le-au spus poliţiştilor de frontieră că intenţionau să ajungă în spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă deoarece nu aveau viză.

Pe numele lor, poliţiştii de frontieră au întomcmit dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.