Paul de România petrece Crăciunul şi Revelionul la Paris

Magistrații francezi au decis să amâne pentru 18 ianuarie 2023 judecarea cerereii autorităților din România de extrădare a lui Paul de România, care are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa.

10 nov. 2022, 16:13
Paul de România petrece Crăciunul şi Revelionul la Paris

Paul de România petrece Crăciunul şi Revelionul la Paris. Magistrații francezi au decis să amâne pentru anul viitor judecarea cerereii de extrădare depusă de autoritățiler române.

Paul de România a fost capturat luni, 27 iunie, pe stradă, în timp ce plasa o comandă la o cafenea. El a fost depistat în Arondismentul 9 din Paris, unde, de cel puțin o lună, frecventa o zonă de cafenele. De fiecare dată când venea la local, era singur și purta mască anti-COVID. Cât timp era în cafenea, Paul petrecea foarte mult timp pe telefon, pe rețele de mesagerie.

Asupra lui Paul-Philippe a fost găsit un pașaport britanic. El s-a născut în Franța, dar nu are cetățenia.
Vă reamintim că Paul de România a dispărut din țară după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. Instanţa l-a găsit vinovat pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.