Paul Diaconescu refuzat de frumoasa Elena Chiriac în Fermă: „Nu cred că voi ieşi din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii”

Paul Diaconescu a pus ochii pe frumoasa Elena Chiriac, însă concurentul din Fermă s-a lovit de atitudinea ei rece şi de o distanţare încă de la început. 

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 14:44
Paul Diaconescu refuzat de frumoasa Elena Chiriac în Fermă: „Nu cred că voi ieşi din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii”

Elena Chiriac a încercat în nenumărate rânduri să-și creeze o imagine de dură, pentru a-i face pe adversarii din Ferma să se teamă de ea la dueluri. Aceasta a rezistat însă „asalturilor” venite din partea lui Paul Diaconescu, care i-a făcut ochi dulci încă din prima zi. Elena nu pare prea dornică să cedeze avansurilor acestuia.

Nu aș putea să mă simt amenințată de complimentele unor bărbați ca cei din Ferma. Mă bucur că îmi sunt văzute și apreciate calitățile. În cazul meu, oricât de mult glumim și râdem pe tema asta, nu cred că voi ieși din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii”, dezvăluie tânăra luptătoare pentru PROTV.RO. 

Citeşte şi: George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

Elena, multiplă campioană națională de taekwondo WTF, spune că pentru ea ce a fost mai greu a trecut și că s-a adaptat acestui stil de viață auster. Cu această ocazie a descoperit ceva ce nu ar fi aflat dacă nu ar fi fost provocarea Ferma. Orășeni vs. săteni.

„Acum văd cu adevărat ce contează în viață, cât de importantă este acceptarea și adaptarea cu puținul pe care îl avem. Cât de important este un gram de făină, o oră de somn sau un cuvânt. Transformarea mea devine tot mai vizibilă și sunt mândră. Îmi doresc ca oamenii din Ferma, dar și cei de acasă, să observe asta și să nu mai fiu judecată doar pe baza vârstei. Să vadă că și eu sunt un fermier bun. Îmi doresc și pot”, dezvăluie tânăra luptătoare.