„Paul Ipate şi Cosmin Seleși sunt niște ţaţe, şi pe tine te bârfesc”. Cătălin Măruţă, avertizat în direct la sosurile picante

Lucian Ghimiși a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, acolo unde a acceptat provocarea sosurilor picante.
Filip Stan
26 ian. 2024, 20:37

Lucian Ghimiși a făcut mai multe declarații neașteptate, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV.  Astfel, actorul a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări ce-i vizau viața personală, pentru că, în caz contrar, era nevoit să mănânce iute. Astfel, extrem de transparent, acesta a făcut mai multe confesiuni neașteptate, printre care a dezvăluit și cine sunt oamenii din showbiz care crede că-l bârfesc, chiar dacă aparent arată altă imagine.

Ioana Ginghină o apără pe Eva Măruţă: „Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate. Chiar cred că sunt Dumnezeu”

„Numește două vedete din showbiz-ul românesc despre care crezi că te bârfesc, deși sunt prietenoase atunci când vă întâlniți”, a fost întrebarea primită de actor, la rubrica sosurilor picante.

„Paul Ipate și Cosmin Seleși și Kamara și Andrei Ștefănescu, că și el e la fel. Bârfesc, mai ales primii doi, sunt niște țațe, și pe tine te bârfesc, mai ales țața de Seleși. El e gelos pe toți, pe succesul tău. Te urmărește că de dușmănește, e simplu. Pune poza lui Seleși pe ecran, dacă tu îl crezi pe ăsta, eu mănânc telefonul.”, a fost răspunsul oferit de actor.

Măruţă nu e singur! Care sunt persoanele ce-l bârfesc pe Cosmin Seleși

La rândul său, în trecut, Cosmin Seleși a participat și el în cadrul aceleiași emisiuni, iar una dintre întrebările primite de el atunci a sunat la fel ca cea în care i-a fost implicat numele acum. Și acesta a fost extrem de asumat și a făcut publice mai multe nume din showbizul românesc, la care nu s-ar fi așteptat nimeni pe atunci.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva.

Ce spunea Pepe despre Cosmin Seleși

În ciuda declarațiilor făcute de fostul prezentator „Te cunosc de undeva”, căruia i-a luat locul, Pepe a dat de înțeles că are o relație extrem de bună cu Cosmin Seleși, căruia i-a cerut chiar și sfatul, înainte de a semna cu Antena 1.

”Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin.

Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. „Vă face să vă simţiţi mai bine?”
Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: `Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva”, a dezvăluit Pepe pentru Fanatik.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!