„Paul Ipate şi Cosmin Seleși sunt niște ţaţe, şi pe tine te bârfesc”. Cătălin Măruţă, avertizat în direct la sosurile picante

Lucian Ghimiși a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, acolo unde a acceptat provocarea sosurilor picante.

26 ian. 2024, 20:37
„Paul Ipate şi Cosmin Seleși sunt niște ţaţe, şi pe tine te bârfesc”. Cătălin Măruţă, avertizat în direct la sosurile picante

Lucian Ghimiși a făcut mai multe declarații neașteptate, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV.  Astfel, actorul a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări ce-i vizau viața personală, pentru că, în caz contrar, era nevoit să mănânce iute. Astfel, extrem de transparent, acesta a făcut mai multe confesiuni neașteptate, printre care a dezvăluit și cine sunt oamenii din showbiz care crede că-l bârfesc, chiar dacă aparent arată altă imagine.

Ioana Ginghină o apără pe Eva Măruţă: „Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate. Chiar cred că sunt Dumnezeu”

„Numește două vedete din showbiz-ul românesc despre care crezi că te bârfesc, deși sunt prietenoase atunci când vă întâlniți”, a fost întrebarea primită de actor, la rubrica sosurilor picante.

„Paul Ipate și Cosmin Seleși și Kamara și Andrei Ștefănescu, că și el e la fel. Bârfesc, mai ales primii doi, sunt niște țațe, și pe tine te bârfesc, mai ales țața de Seleși. El e gelos pe toți, pe succesul tău. Te urmărește că de dușmănește, e simplu. Pune poza lui Seleși pe ecran, dacă tu îl crezi pe ăsta, eu mănânc telefonul.”, a fost răspunsul oferit de actor.

Măruţă nu e singur! Care sunt persoanele ce-l bârfesc pe Cosmin Seleși

La rândul său, în trecut, Cosmin Seleși a participat și el în cadrul aceleiași emisiuni, iar una dintre întrebările primite de el atunci a sunat la fel ca cea în care i-a fost implicat numele acum. Și acesta a fost extrem de asumat și a făcut publice mai multe nume din showbizul românesc, la care nu s-ar fi așteptat nimeni pe atunci.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva.

Ce spunea Pepe despre Cosmin Seleși

În ciuda declarațiilor făcute de fostul prezentator „Te cunosc de undeva”, căruia i-a luat locul, Pepe a dat de înțeles că are o relație extrem de bună cu Cosmin Seleși, căruia i-a cerut chiar și sfatul, înainte de a semna cu Antena 1.

”Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin.

Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. „Vă face să vă simţiţi mai bine?”
Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: `Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva”, a dezvăluit Pepe pentru Fanatik.