Paul Stănescu anunţă bomba: Ne gândim la moţiune de cenzură. Oamenii vor ieşi în stradă, iar ei o să plece

Paul Stănescu vine cu o mărturisire bombă. Secretarul general al PSD consideră co oamenii vor ieşi în stradă, iar partidul pe care îl conduce va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului după dezbaterea legii bugetului de stat în Parlament.

09 feb. 2021, 08:29
Paul Stănescu anunţă bomba: Ne gândim la moţiune de cenzură. Oamenii vor ieşi în stradă, iar ei o să plece

Paul Stănescu anunţă bomba. Social-democratul a mai declarat că, în opinia sa, ”poporul va ieși în stradă și ei vor pleca”, comparând guvernul Cîțu cu guvernul CDR din perioada 1996 – 2000.

Paul Stănescu anunţă bomba. Ce se va întâmpla după dezbaterea legii bugetului de stat în Parlament

„Eu aș numi guvernul Cîțu și guvernul Orban ”guvernul minciunii”. Au spus în campanie că vor mări pensiile, iese acum Ludovic Orban și spune că nu poate să mărească pensiile. Mai mult, spune că nici voucherele de vacanță, nici gratuitatea pentru studenți. Vorbim de 5 milioane de pensionare, de 600 de mii de studeți, de 1, 2 milioane care lucrează în sistemul bugetar. Șapte milioane. Au mințit pentru vot toată România.

În PNL sunt două grupări, gruparea Orban și Cîțu. În USR/ PLUS gruparea Barna și Cioloș. Trebuie să ia lumină de la ambele grupări. Nu ai timp să te califici la locul de muncă, nu ai timp. Parcă ar fi în opoziție, nu la putere.

Despre tăierea sporurilor. Era o chestiune mascată, dar avea un venit salarial acceptabil. Veniturile salariale de la stat nu sunt mari. Sunt și aberații, e posibil. Dar nu putem pleca de la excepții să facem reguli.

Vin cu legea bugetului și bineînțeles că ne gândim la o moțiune de cenzură, când avem și artimetica în sensul ăsta. Că nu depunem o moțiune de dragul moțiunii. Eu cred că poporul va ieși în stradă și ei vor pleca. Ne aflăm în situație 1996 – 2000. Acest guvern nu va rezista un an de zile, nu are cum să reziste un an de zile la măsurile pe care le iau.
Sprijin ideea unui guvern de uniune națională. Va fi o decizie politică.”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

De altfel, angajații prefecturilor numai beneficiază în acest an sporul de 30% din salariul de bază acordat pentru lupta împotriva pandemiei, a anunțat astăzi președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței PNL.

Ludovic Orban a mai anunțat și o decizie luată de guvern privind pensiile: acestea nu vor mai crește aîn acest an, ci vor fi indexate din 1 ianuarie 2022 cu o formulă care va lua în calcul inflația, plus 50% din creșterea salariului mediu brut pe economie pe anul precedent.

Citeşte şi: Orban: „Cum să guverneze PSD? Exclus!”. Paul Stănescu: „Guvernăm şi cu marţienii, dar nu cu PNL. PSD o să fie la guvernare”