Paul Stănescu, atac FURIBUND la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu contează că murim jumătate. Să fie alegeri pentru că vrea toată puterea”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, l-a criticat în termeni duri pe preşedintele Klaus Iohannis despre care a spus că vrea alegeri cu orice preţ, chiar dacă "murim jumătate".

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 13:21
Paul Stănescu, atac FURIBUND la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu contează că murim jumătate. Să fie alegeri pentru că vrea toată puterea”

Preşedintele PSD Olt a făcut aceste afirmaţii, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă în Slatina, în prima zi de campanie electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„De ce pe 6? Pe 31 decembrie se încheie anul, Guvernul trebuie să spună cum a cheltuit banii, trebuie să spună care este deficitul bugetar, unde ei spun că este în jur de 6 şi noi spunem că este în jur de 10.

Doi: Guvernul nu vrea să vină cu proiecţia bugetară pentru anul 2021. Să ne asteptăm în 2021 la măriri de taxe. Am mai trăit asta în guvernarea Băsescu – Boc când s-au tăiat salarii, indemnizaţii, dacă nu era CCR, se reduceau şi pensiile.

La ora asta se merge pe şmecherie ieftină prin care PNL-ul şi Klaus Iohannis vor să mintă romanii. Eu cred că va fi un atac şi la pensii. Iohannis vrea cu price preţ, nu contează că murim jumătate, să fie alegeri pentru că vrea toată puterea”, a declarat Paul Stănescu, conform Ştiripesurse.

Cîţu: „Măsurile anunţate de PSD vor avea un impact devastator asupra românilor. PSD înseamnă TAXE multe şi mari”

Secretarul general al PSD a afirmat că social-democraţii îşi doresc să intre la guvernare.

„Cred ca PSD e singura solutie viabilă, singurii care pot scoate ţara din criza sanitară şi economică”, a mai menţionat Stănescu.

Ciolacu: „Actualul Guvern este depăşit. E posibil ca luni să termine această campanie electorală”