Paul Stănescu: Dacă 4.000 de oameni din Piaţa Victoriei reuşesc să facă legea e o mare greşeală

Publicat: Duminică, 24 Iunie 2018 21:52 // Actualizat: Duminică, 24 Iunie 2018 21:52 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, a declarat duminică, la Cezieni, că este o greşeală faptul că persoanele care protestează în Piaţa Victoriei reuşesc "să facă legea" deoarece PSD a fost votat de trei milioane şi jumătate de oameni, atât pentru programul de guvernare cât şi, referitor la justiţie, pentru a "îndrepta lucrurile".

Stănescu a argumentat că nu trebuie să fie mai multe persoane nevinovate în închisoare, este de ajuns să fie o singură persoană în asemenea situaţie şi lucrurile trebuie îndreptate.

"Oamenii ne-au votat şi pentru programul de guvernare dar şi să îndreptăm lucrurile în această ţară. Pentru că aţi văzut ce se întâmplă, câte nedreptăţi s-au întâmplat în această ţară. De ce să fie oameni în puşcărie, nevinovaţi? Unul singur dacă e, unul singur, nu trebuie să fie 100 sau 1.000. Unul singur dacă e pe nedrept. Gândiţi-vă dacă am fi în locul lui. E corect, nu e corect", a spus Stănescu.

Vicepremierul a precizat că expresia "cu arma la picior" folosită sâmbătă, la Slatina, când le-a transmis tinerilor din PSD să fie pregătiţi pentru a merge din nou la Bucureşti, a fost o metaforă.

"(Expresia 'cu arma la picior' - n.r.) a fost o metaforă. Dar sigur că mă gândesc la lucrurile acestea în momentul în care, practic, în Piaţa Victoriei sunt câteva mii de oameni, 4.000 de oameni. Dacă stăm să ne gândim că 3-4.000 de oameni reuşesc 'să facă legea', tot metaforic vorbind, în această ţară, e o mare greşeală. Pentru că susţinerea pe care PSD a avut-o, sunt trei milioane şi jumătate de oameni care ne-au votat. Sigur, noi trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare şi tot ceea ce am promis", a declarat Paul Stănescu.

Citeşte şi: Paul Stănescu: Cred că UDMR nu va vota moţiunea de cenzură. Voi renunţa la şefia PSD Olt


Întrebat dacă este posibil un nou miting organizat de PSD la Bucureşti, Stănescu a răspuns afirmativ, accentuând că "e posibil orice în următoarele săptămâni".

"E posibil, e posibil orice, următoarele săptămâni cred că vor fi foarte agitate la nivel naţional. Dacă e nevoie v-am spus că da. (...) Vreau să vă spun că niciodată Oltul nu a fost aşa de bine organizat, să fie cu 10.000 de oameni la Bucureşti. Oricum, nu e uşor şi e vorba de infrastructura de transport care există la ora asta. Nu e uşor şi majoritatea judeţelor cu ce au promis, au venit.(...) Până la urmă, dacă escaladează lucrurile, eu ştiu, sigur că trebuie să facem şi noi un miting. (...) Deci patru milioane de oameni din această ţară au votat programul partidului care a fost aprobat în Parlamentul României. Şi dacă nu înţeleg, trebuie să-i forţăm, cu ghilimelele de rigoare, să înţeleagă acest lucru. După aceea sunt alegeri, poate câştigă ei alegerile, vedem", a adăugat Stănescu.

El a opinat că este greşit să se prezinte că persoanele care protestează în Piaţa Victoriei reprezintă alegătorii.

"Dar ce rezolvă ei dacă sunt în fiecare seară, fac miting fără autorizaţie 1.000 - 2.000 de oameni, acolo? Ei ce rezolvă? Pentru că până la urmă, media prezintă, din punctul meu de vedere, denaturat, anumite lucruri. Adică 2.000 de oameni din Piaţa Victoriei reprezintă pe cei care votează în această ţară? E greşit", a spus Paul Stănescu.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Paul Stanescu Piaţa Victoriei PSD
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iun 09:07
Răspunde | Votează email 0 email
rupp
DeutschEnglischRumänisch


259/5000

bun venit la stația spațială probabil că avem un pic de pierdere de realitate oameni merg peste tot în țară pe drum și, de asemenea, știu de ce nu este ca petrecerea lor în cazul în care oamenii sunt invitați la buttering umd nu știu despre ce este vorba
25 iun 08:36
Răspunde | Votează email 0 email
COSTICA ALEXA
Daca mutati ambasada la Ierusalim atunci nu va mai rezista nimeni si taiati banii de la ONG si servicii presedintie;pisici,ratuste,etc.;si faceti spitale sccoli sosele.
24 iun 22:26
Răspunde | Votează email -1 email
Rromania Teve
Nu se protesteaza doar in piata Victoriei, domnu' tractorist! Stiu ca e greu sa nu minti, dar incearca macar!
1
EUR
4.7576
RON
20 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H