PAUL WALKER, moarte fulgerătoare: Maşina a ars după 60 de secunde de la impact. NOI IMAGINI ŞOCANTE VIDEO

Au apărut noi imagini cu teribilul accident în care a murit actorul Paul Walker. Specialiştii susţin că maşina a ars la 60 de secunde de la impact, timp în care Paul Walker şi prietenul său ar fi avut poate şanse să se salveze. 

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 11:17
PAUL WALKER, moarte fulgerătoare: Maşina a ars după 60 de secunde de la impact. NOI IMAGINI ŞOCANTE VIDEO

UPDATE: 

PAUL WALKER a murit din cauza leziunilor provocate de accidentul violent după ce maşina s-a lovit puternic de un obiect fix şi a rănilor multiple provocate de arsuri, susţin medicii legişti care s-au ocupat de autopsie. Amănuntul terifiant este că Walker A SUPRAVIEŢUIT IMPACTULUI, dar a murit ulterior din cauza rănilor grave şi a traumatismelor de la arsuri. 

Acelaşi verdict medical a fost pus şi pentru prietenul actorului, aflat la volanul Porsche-ului, cu precizarea că acesta se pare că a murit în momentul coliziunii. În ceea ce priveşte raportul toxicologic, acesta va fi gata în şase-opt săptămâni, susţin legiştii. 


Paul Walker a murit, dar controversele privind teribilul accident continuă. O nouă întregistrare video, surprinsă de camerele de supraveghere, arată că maşina în care se afla Paul Walker s-a făcut scrum la 60 de secunde de la momentul impactului. Un alt element care a generat bănuieli se referă la faptul că flăcările au izbucnit extrem de repede în partea din faţă a automobilului. Aceleaşi surse spun că incendiul ar fi trebuit să izbucnească în spatele maşinii, unde se afla motorul automobilului, iar flăcările apărute în partea frontală întăresc teoria unei scurgeri de lichid. 

 

Cauza oficială a accidentului în care şi-au pierdut viaţa actorul din franciza „Fast and Furious”, Paul Walker, şi Roger Rodas, fost pilot de curse, a fost viteza. Anchetatorii au însă şi o pistă potrivit căreia totul s-a produs în timpul unei curse de maşini. 

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatele autopsiei pentru a se pronunţa în legătură cu accidentul, însă raportul medicilor legişti este ţinut deocamdată secret, anunţă CNN. 

Potrivit unui martor ocular, fiul lui Rodas (8 ani) a ajuns la locul accidentului şi, cuprins de disperare, a încercat să-şi scoată tatăl din fiarele contorsionate, chiar înainte de stingerea completă a flăcărilor ce cuprinseseră maşina. 

Fiul în vârstă de doar opt ani al lui Roger Rodas a fost unul dintre primii sosiţi la locul accidentului. Chiar dacă flăcările rezultate în urma exploziei nu fuseseră complet stinse, fiul lui Rodas a fugit spre autoturism şi a încercat să-şi scoată tatăl dintre fiarele maşinii.  „Fiul lui a fugit către maşină şi a încercat să-şi ajute tatăl să iasă, dar nu se mai putea face nimic“, a declarat Jim Torp, martor ocular, informează „The Daily Mail”. De asemenea, site-ul TMZ informează că printre primii sosiţi la locul accidentului s-a numărat şi Nute, prieten din copilărie al actorului Paul Walker. Nute a încercat, cu ajutorul unui extinctor, să stingă flăcările.

Ambele trupuri au fost atât de tare mistuite de flăcări, încât medicul legist a solicitat fişele dentare ale celor doi pentru a putea identifica cadavrele!

Surse care au legătură cu magazinul auto Always Evolving, deţinut de Paul Walker şi Roger Rodas, cealaltă victimă din acest accident, spun că au văzut la locul accidentului urme de lichid pe asfalt, care preced urmele lăsate de cauciucurile automobilului Porsche în care s-au aflat cei doi bărbaţi.

Imagini dintr-un alt unghi cu accidentul lui Paul Walker