PAUL WALKER, ultimul omagiu GALERIE FOTO, VIDEO

Mii de fani şi prieteni ai lui Paul Walker i-au adus actorului ultimul omagiu la Los Angeles. Zeci de maşini şi motociclete au invadat străzile în memoria vedetei din seria "Fast and Furious" care a murit în urma unui teribil accident de maşină.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 18:04

Pasionaţii sportului cu motor şi-au încins motoarele în apropierea locului unde a avut loc tragedia, iar mii de fani aprindeau lumânări pe marginea drumului.

Citeşte şi Pasionaţii de maşini din Cluj i-au adus lui Paul Walker un ultim omagiu. Vezi ce au făcut

Acţiunea a fost organizată pe reţelele de socializare, iar fanii au scris câteva cuvinte adresate lui Paul Walker şi s-au semnat pe un panou uriaş care a fost amplasat în locul accidentului, potrivit România TV.

Citeşte şi Teorie ULUITOARE despre moartea lui Paul Walker. O nouă ÎNREGISTRARE aruncă în aer totul VIDEO

Prietenii starului american s-au alăturat şi ei fanilor şi şi-au luat adio de la Paul Walker. Cu ochii în lacrimi, colegul său de platou, Tyrese Gibson, a lăsat o floare pentru cel care i-a fost atâta timp prieten.

Vezi şi Imagini NEDIFUZATE până acum: Ce s-a întâmplat imediat după accidentul lui PAUL WALKER

Mulţi locuitori ai oraşului Los Angeles i-au adus un omagiu şi prietenului actorului, Roger Rodas, care conducea maşina.

Vezi şi Cel mai EMOŢIONANT clip în memoria lui PAUL WALKER. Vezi VIDEO

„Toată săptămâna am fost aici şi am văzut cum oamenii vin şi vizitează locul accidentului. Mulţi s-au strâns pentru Roger Rodas, care este un localnic, şi şi-au exprimat condoleanţele şi totodată solidaritatea faţă de familia acestuia. Desigur, atenţia a fost îndreptată asupra lui Paul Walker datorită faimei sale”, a declarat Sanda Oshiro, o localnică. Ceremonia funerară a actorului va fi organizată în această săptămână.