Paula Chirilă, mesaj emoţionant: „Acum, toate se vor termina. E cu atât mai mare suferinţa că se întâmplă după atâţia ani”

"Mireasă pentru fiul meu" a înregistrat audienţe record, sezoane la rând. Şi totul datorită Mirelei Boureanu Vaida care atrăgea telespectatorii ca un magnet. Dorinţa ei de a se dedica familiei a impus schimbări în echipa emisiunii, iar locul i-a fost luat de actriţa Paula Chirilă, care din păcate nu a avut aceeaşi atracţie la public.

RomaniaTV.net
01 mart. 2017, 16:18
Paula Chirilă, mesaj emoţionant: „Acum, toate se vor termina. E cu atât mai mare suferinţa că se întâmplă după atâţia ani”

„În curând, ne vom lua rămas bun. După şase luni petrecute aici, cu bune şi cu rele, cu greu dar şi cu momente amuzante, am îndurat atâtea împreună, voi aici, noi de partea cealaltă, echipa în spate… E o muncă uriaşă care, nu ştiu cât o resimţiti voi, însă eu le încasez pe amândouă. Pe deoparte, durerile şi supărările voastre, pe care le iau din plin şi încerc să le amortizez cât pot şi să vă înţeleg, şi vă îndrum cât pot şi cât mi se dă voie, ca să staţi şi să rezistaţi până la final. Să luptaţi cu toate armele din dotare. Şi eu mi-am descoperit în mine o putere pe care nu o credeam că există. Programul acesta presupune atât de mult consum, fizic, psihic şi emoţional, în primul rând. Mai ales emoţional. Şi în timpul programului de televiziune, dar şi după. Şi pe de cealaltă parte, telespectatorii care trăiesc alături de voi şi suferă, se luptă, mă ceartă şi ne ceartă, şi vin până aici la uşă cu jalba-n proţap, cu flori, cu mesaje. Lupta şi ei pe toate părţile. Iar acum, toate se vor termina. E cu atât mai mare suferinţa că se întâmplă după atâţia ani, şi că se întâmplă atât de repede şi neaşteptat. Pentru voi e un final, dar şi un nou inceput. Ieşiţi de aici mult mai puternici, mult mai pregătiţi pentru viaţă, căliţi, mai conştienţi de drumul vostru, de vorbele şi de faptele voastre şi probabil aţi învăţat să apreciati mult mai mult ceea ce aveţi”, a spus Paula Chirilă Paula Chirilă pe Facebook.