Paula Seling, interzisă de un prezentator celebru la el în emisiune din cauza religiei. În ce cult este botezată artista

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate și respectate artiste de la noi. Modestă și cu un bun simț inegalabil, artista se află în topul preferințelor fanilor. Dar chiar și așa, de-a lungul timpului, nu a dus lipsă nici de momente mai puțin plăcute.

08 oct. 2023, 17:35
Paula Seling, interzisă de un prezentator celebru la el în emisiune din cauza religiei. În ce cult este botezată artista

Paula Seling este iubită și apreciată de public. Artista a ales să vină în fața fanilor de fiecare dată doar cu aspecte ce țin de viața profesională și mai puțin de cea personală.

Paula Seling a divorțat anul trecut și a anunțat că a devenit în secret mama unei fetițe, însă despre aceste lucruri a vorbit foarte puțin. În schimb, de latura profesională a fost mai darnică în declarații.

Tocmai în acest sens, la un moment dat, artista a povestit o întâmplare destul de neplăcută. La urechile ei a ajuns zvonul că un prezentator celebru din România a refuzat să o cheme în emisiune din cauza religiei.

Paula Seling este creștină ortodoxă și este cunoscut faptul că este o persoană foarte credincioasă. Artista cântă la biserică, mai ales în timpul posturilor de peste an, și, de multe ori, a luat parte la evenimente filantropice, pentru a-și ajuta aproapele.

Se pare că admirația ei față de Biserică nu a fost privită așa cum trebuie de toată lumea. Firește, renumită fiind pentru bunul simț, frumoasa artistă nu a dezvăluit numele celui care nu a primit-o în emisiune.

Un prieten, care s-a dus la o emisiune, la un anumit post, mi-a șoptit că i-au zis de acolo: Aaaa… nu, nu o chemăm pe Paula că a luat-o cu alea… (n.r.- cu Biserica). Eu mereu am fost cu Biserica”, a spus interpreta.

Paula Seling a înfiat o fetiță

Cântăreața a uimit o țară întreagă când a anunțat că a înfiat o fată, pe nume Elena, acum în vârstă de nouă ani. Vedeta își dorește să fie o mamă bună pentru fiica ei adoptată și face tot ce îi stă în puteri pentru a asigura fericirea micuței.

Eu nu știu cum sunt ca mămică! Sper că sunt bună ca mămică sau cel puțin așa mă străduiesc să fiu! Eu încerc să o fac fericită! Ăsta este scopul! Și să o ajut să își descopere toate posibilitățile ei, toate talentele ei și toate perspectivele, să îi ofer șansa să descopere ce îi place și ce vrea să devină! În rest, petrecem timp ca două fete normale, ca mamă și fiică și încercăm să ne iubim cât mai mult!”, a declarat Paula Seling, pentru Click.ro.

Paula Seling nu se desparte niciodată de Elena și o însoțește peste tot. Vedeta își dorește să-și ajute fiica să-și descopere talentele și pasiunile. Momentan, a început să meargă la înot și la balet.

Nu, ea este ca toate fetițele, începe așa ușor-ușor și îi place să se dea cu un pic de gloss de copii, se mai dă cu ojă, cu ruj, are preocupări firești. Vrea să mergem la înot. Foarte mândră sunt de ea! Este foarte isteață și are o inteligență afectivă foarte pronunțată, simte, are intuiție, e foarte faină! O să vă placă de ea!”, a mai declarat artista.