Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV. Ce spune micuța Elena despre artistă: „În unele momente este greu”

Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV. În luna decembrie, o veste pe care artista a făcut-o publică a uimit o țară întreagă și anume că în urmă cu trei ani, ea și fostul soț au adoptat un copil de doar trei ani.

02 feb. 2023, 11:32
Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV. Ce spune micuța Elena despre artistă: „În unele momente este greu”
Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV

Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV. Cântăreața a fost căsătorită timp de 17 ani cu Radu Bucura și și-au dorit foarte mult un copil, însă nu au putut să aibă. Astfel, a venit decizia de a adopta unul și au primit-o în casa și în viața lor pe Elena.

Citește și: Paula Seling apare în cel mai nou videoclip alături de fiica sa, Elena. Fanii s-au bucurat enorm să le vadă împreună

Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV

După ce a dezvăluit întreaga poveste și a arătat-o tuturor pe micuța care îi înseninează fiecare zi, Paula Seling a făcut pasul cel mare și a adus-o pe Elena în prima emisiune televizată, la Teo Show. Surprinzător, cea plină de mari emoții nu a fost fetița, ci artista, care abia putea să vorbească.

Paula Seling a mărturisit că cea care a vrut să vină în platou a fost chiar Elena, fetița descurcându-se foarte bine în fața interviului pe care i l-a luat Teo Trandafir.  „Mama contează cel mai mult, pentru că o iubesc foarte mult. (….) În unele momente poate că nu, în unele momente poate că da ( n.r. – e greu să fii fiica Paulei Seling). Se poate pune o presiune, dar sunt ok cu asta, m-am obișnuit mult. M-am dus la concertele ei”, a declarat Elena, fiica Paulei Seling.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teo Show (@teoshow.kanaldromania)

Artista a fost extrem de emoționată, nu-și mai găsea cuvintele, motiv pentru care a simțit nevoia să-și ceară scuze: „Sunt foarte mândră de Elena. Am așa niște emoții, e pentru prima oară când mi se întâmplă asta. E un context prin care nu am mai trecut până acum la nivel public și îmi cer scuze dacă nu sunt chiar eu”.

Fetiţa adoptată de Paula Seling seamănă izbitor cu fostul soţ al artistei. Paula Seling a divorțat recent de Radu Bucura, după 17 ani de căsnicie, dar  cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și o cresc împreună pe micuța Elena.