Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune

Pavel Barto a slăbit într-un timp record, iar acum este total schimbat. Actorul nu a ținut un regim anume, dar a recunoscut că a început să facă sport și să fie mai atent la ceea ce mănâncă.

30 nov. 2021, 12:13
Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune. Pavel Bartoș a început cura de slăbire în august și, în total, a scpoat de 12 kilograme. În cel mai recent interviu, prezentatorul emisiunilor „Masked Singer România” și „Românii au talent”, dar și actor la Teatrul Odeon, a dezvăluit motivul care l-a făcut să recurgă la această schimbare.

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit Click!.

Axinte de la Vacanța Mare a slăbit 11 kilograme în 16 zile. Care a fost dieta-minune

Pavel Bartoș a precizat că nu a ținut un regim anume, sportul și alimentația echilibrată fiind decisive: „Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”.

Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg. Ce dietă a urmat actorul din „Las Fierbinţi”: „M-am speriat, am zis că nu e adevărat”


loading...
Partenerii noștri