Instanţa a decis: Oana Zăvoranu va plăti în rate suma de 5.512 lei. Cum s-a ajuns la această situaţie

Oana Zăvoranu va plăti în rate suma de 5.512 lei, către instanță. Este vorba despre taxa judiciară de timbru, vedeta solicitând ca aceasta să fie achitată eşalonat.

12 mai 2023, 16:30
Instanţa a decis: Oana Zăvoranu va plăti în rate suma de 5.512 lei. Cum s-a ajuns la această situaţie

Instanţa a decis ca suma de 5512, taxa judiciară de timbru, pe care o avea de achitat Oana Zăvoranu în urma unui proces pentru o proprietate, să fie eşalonată.

Decizia este definitivă şi vine ca urmare a cererii Oanei de a plăti în rate această sumă.

Citeşte şi Grădinescu, pe contraatac: Mă gândesc că se uită copii şi când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: „Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”

În altă ordine de idei, Oana Zăvoranu a simţit nevoia să îşi ceară scuze persoanelor pe care le-a jignit, în cadrul unei emisiuni TV.

„Cine suntem noi să nu ne caim pentru toate greșelile și necazurile pricinuite altora cu voia noastră ?!… Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite… emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…”, a explicat vedeta, pe Instagram.

Citeşte şi Lili Sandu, aniversare cu emoții alături de iubitul ei în Istanbul: „Poate ne întoarcem trei!”. Motivul pentru care nu fac nuntă

Vedeta a admis faptul că oamenii pe care i-a jignit nici măcar nu i-au greşit cu ceva anume.

„Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub forma unui pamflet. Trist a fost ca acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a precizat Oana Zăvoranu.