Pavel Bartoș, dezvăluiri incendiare despre cine sunt prietenii săi din showbiz. Prezentatorul TV a făcut lista

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV din România. Deși este cunoscut de o țară întreagă, prezentatorul de la „Vocea României” a recunoscut că nu are foarte mulți prieteni.

26 apr. 2023, 20:21
Pavel Bartoș, dezvăluiri incendiare despre cine sunt prietenii săi din showbiz. Prezentatorul TV a făcut lista
Pavel Bartoș, dezvăluiri incendiare despre cine sunt prietenii săi din showbiz. Prezentatorul TV a făcut lista

Pavel Bartoș, dezvăluiri incendiare despre cine sunt prietenii săi din showbiz. Pavel Bartoș a fost prezent marți la Teatrul Național București, unde avut loc evenimentul de decernare a Premiilor Gopo 2023.

Citește și Pavel Bartoș, protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent. Jurații au tras o sperietură zdravănă

Pavel Bartoș, dezvăluiri incendiare despre cine sunt prietenii săi din showbiz

Pavel Bartoș a vorbit despre succesul uriaș pe care îl are filmul „Ramon” care a  înregistrat, peste 200.000 de spectatori.

”«Ramon» a mers neașteptat de bine, a adunat 200.000 de spectatori plătitori, ceea ce este extraordinar pentru un film pentru toată familia. Plus că acum o să aibă și premiera internațională, pe 1 iunie plecăm la Dublin, pe 2 iunie la Londra, pe 3 la Munchen, iar pe 4 la Bruxelles. Apoi ne vom mai duce prin toată Europa, unde ne vor românii”, a declarat Pavel Bartoș pentru Cancan.ro.

Întrebat dacă reușita înregistrată cu filmul Ramon i-a dat curaj să demareze un alt proiect, Bartoș a răspuns: ”Îl am, aș minți să zic că nu. Plus că mi-a dat și speranțe și aripi filmul «Ramon», cu reacția spectatorilor. Mi-au dat mari speranțe și reacția susținătorilor, a sponsorilor care s-au bucurat tare de cum a ieșit, ceea ce m-a bucurat și mai tare. Și atunci, vorba aia, ne gândim, speranțe există.”

Vedeta se bucură în această perioadă de un succes fantastic și a mărturisit că nu ar putea să se bucure de el dacă nu i-ar avea pe prietenii săi alături.

În afară de Smiley, Pavel Bartoș spune că cei mai buni prieteni ai săi sunt. ”Am Răzvan Fodor, Cabral, Andra, Andi Moisescu. Trebuia să încep în ordinea asta – Andi Moisescu, Cabral și restul”.

Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș

De fiecare dată, Pavel Bartoș s-a făcut remarcat prin calitățile sale artistice, iar viața personală a ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, puțini știu că actorul a avut o adolescență destul de grea, a rămas fără tată la vârsta de 16 ani și a fost nevoit să să se angajeze pentru a avea grijă de familie.

„A trebuit să devin, cumva, bărbatul din casă. Nu neapărat capul familiei, dar a trebuit să mă responsabilizez dintr-odată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Deja de la 16 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi găsesc un loc de muncă pentru a putea să îmi ajut familia. La liceu, încercam să îmi găsesc joburi part time, iar pe vremea aceea erau foarte puține și foarte greu de găsit.

Primul meu job a fost ca salahor în construcții, iar atunci mi-am dat seama că nu îmi place deloc munca fizică, dar a trebuit să o fac. În facultate, am făcut de la ospătărie până la vânzător. Vorba aia, le-am făcut pe toate.

Familia m-a învățat respectul: să nu faci nimănui ceva ce ție nu îți place… niciodată! Asta a fost o regulă de bază în familia noastră. Și mai era încă o chestie, de la tata: nimic nu ți se cuvine. Meriți o grămadă de lucruri, dar pentru ele trebuie să muncești„, a declarat Pavel Bartoș, pentru Viva.ro.

Citește și VIDEO Cine este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent. „Pur și simplu ne-a uns pe suflet!”