Pavel Stratan, despre căsătoria fiicei sale, la doar 19 ani: „Atâta încredere am avut în ea”

Pavel Stratan a vorbit despre căsătoria fiicei sale, care şi-a unit destinele cu Edward Sanda, la doar 19 ani. Artistul a comentat despre decizia luată de Cleopatra, în ceea ce priveşte viitorul ei şi dacă a intervenit în vreun fel.

11 nov. 2021, 15:05
Pavel Stratan, despre căsătoria fiicei sale, la doar 19 ani: „Atâta încredere am avut în ea”
Pavel Stratan, despre căsătoria fiicei sale

Pavel Stratan, despre căsătoria fiicei sale. Chiar dacă are doar 19 ani, Cleopatra s-a căsătorit cu Edward Sanda, cu care are o relaţie de ceva timp. Cei doi au avut parte de susţinerea familiei şi asta le-a dat încredere să meargă mai departe cu planurile de viitor.

Pavel Stratan, despre căsătoria fiicei sale

La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează.

N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta.

Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât în momentele acelea nu trebuia să îi spun ceva, ca s-o influențez.”, a declarat Pavel Stratan, în cadrul emisiunii găzduite de Rodica Ciorănică.

Citeşte şi: Câți bani primește Cleopatra Stratan pentru un concert

Cleopatra Stratan: „Datorită lui am ajuns să ne apropiem”

Cleopatra Stratan mărturiseşte că se consultă cu tatăl său înainte de a lua orice decizie, la fel s-a întâmplat şi de această dată. Artistul a susţinut-o în relaţia cu Edward şi nu a fost surprins când a aflat că vrea să se căsătorească.

El (n.r. tatăl ei) a fost lângă mine în absolut orice moment al vieții mele, în orice întâmplare. Cu el m-am consultat înainte de a lua orice decizie. Și acum fac la fel și o să fac la fel mereu, toată viața.

El m-a ajutat și el a fost martorul evenimentului în care l-am cunoscut pe Eduard, pe soțul meu, pentru că datorită lui am ajuns la București în ziua aceea. Datorită lui l-am întâlnit la studio și datorită lui am început toată povestea de dragoste, pentru că el a fost omul ăla care a anticipat toată relația noastră.

El și-a dorit ca noi doi să fim împreună. Datorită lui am ajuns să ne apropiem și să ne căsătorim, într-un final. Tata e eroul meu. Și după el urmează și Edi, și fratele meu, Cezar. Ei trei sunt cei mai importanți bărbați din viața mea, cărora o să le mulțumesc pentru absolut orice.

Pentru el n-a fost nimic șocant (n.r. decizia căsătoriei). Doar s-a bucurat odată cu noi, așa cum a făcut-o și mama mea și părinții lui Eduard. Tata știe tot despre mine. Eu am crescut lângă el, sub ochii lui. Câteodată el mă înțelege și fără să spună ceva.”, a declarat Cleopatra Stratan.


loading...
Partenerii noștri