Paznic bătut de viceprimar pentru că nu a avut grijă de afişele USL

Un bărbat din Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, după ce a fost lovit chiar de viceprimarul oraşului. Bărbatul, membru de campanie al ARD, este paznic şi a refuzat să păzească afişele electorale postate de USL.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 07:24
Paznic bătut de viceprimar pentru că nu a avut grijă de afişele USL

Bărbatul de 46 de ani a fost abordat de viceprimarul oraşului. Acesta care este de altfel şi preşedintele organizaţiei locale PSD i-a solicitat paznicului să aibă grijă de afişele USL şi totodată i-a cerut socoteală de faptul că unele dintre ele erau deja rupte.

Paznicul care este membru PDL şi face parte din campania ARD i-a spus că nu intră în atribuţiile lui acest lucru. Acest fapt la enervat la culme pe viceprimar care, fără să stea pe gânduri, a început să îl lovească cu pumnul şi cu picioarele.

La faţa locului a sosit un echipaj al Poliţiei. În urma loviturilor primite, bărbatul s-a ales cu nasul spart şi cu un dinte rupt. Acesta a fost transportat la spital şi a primit îngrijirile medicale necesare.

Paznicul a făcut plângere împotriva viceprimarului, iar poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.