SCENE ŞOCANTE la spitalul din Ploieşti. Paznic ÎNJUNGHIAT de un pacient care a vrut să fugă acasă!

Scene violente la Spitalul Județean din Ploieşti. Un paznic a fost înjunghiat de un pacient supărat că nu l-a lăsat să fugă din spital. Victima acuză un medic din acelaşi spital că i-a cerut să ascundă totul.

22 mart. 2019, 16:03
SCENE ŞOCANTE la spitalul din Ploieşti. Paznic ÎNJUNGHIAT de un pacient care a vrut să fugă acasă!

Un bărbat din Ploieşti, angajat în postul de paznic al Spitalului Judeţean, s-a prezentat la începutul acestei săptămâni la Unitatea de Primiri Urgenţe cu o rană la picior. Bărbatul le-a declarat medicilor că şi-a produs rana singur, cu un cuţit, după o ceartă cu soţia.

Pacient mort la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce ar fi fost operat de un medic voluntar, şi nu de cel care figura în documente

După ce a fost externat din spital, acesta şi-a schimbat însă total declaraţia. Susţine acum că în realitate el a fost victima unui agresor cu care avea un conflict mai vechi. Totul ar fi început în data de 17 martie, când un bărbat consumator de droguri, aflat în stare de sevraj, a încercat să fugă din spital.Paznicul, aflat în timpul serviciului la bariera de la intrare în spital, a reuşit să-l oprească pe individ şi l-a adus din nou în cabinetul medicului. La câteva zile de la acest incident, consumatorul de droguri a revenit la spital şi l-a atacat pe paznic, lovindu-l cu palma, dar şi cu un cuţit, cu care a reuşit să-l înjunghie în picior.

Plin de sânge, paznicul a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe şi a cerut ajutorul medicilor. Unul dintre aceştia i-ar fi sugerat să ascundă faptul că a fost victima unei agesiuni şi să spună că s-a automutilat. De teamă, paznicul ar fi acceptat varianta propusă de medic.

Conform unor surse din Poliţie, medicul indicat de către agentul de pază urmează să fie audiat.