PDL: Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă şi-au prezentat proiectele pentru prezidenţiale la Mehedinţi

Democrat-liberalii Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, înscrişi în competiţia internă din partid pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din 2014, şi-au prezentat proiectele, sâmbătă, în faţa colegilor din judeţul Mehedinţi, informează Agerpres.

16 nov. 2013, 11:40
PDL: Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă şi-au prezentat proiectele pentru prezidenţiale la Mehedinţi

Cătălin Predoiu şi-a axat discursul pe obiectivele cuprinse în proiectul ‘Forţa echilibrului. Pentru o Românie bine condusă spre prosperitate şi normalitate’, între acestea figurând: independenţa Justiţiei, reforma statului, reforma constituţională, consolidarea relaţiilor cu partenerii euro-atlantici.

‘Pledez pentru profesionalism şi o politică orientată spre performanţă. Voi susţine promovarea unei noi strategii economice, sociale, culturale şi politice în România, care să aducă bunăstare cetăţenilor ţării. Este nevoie de un nou mod de gândire în reconstrucţia ţării. Ţara are nevoie de un preşedinte unificator’, a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu. Un alt element s-a referit la susţinerea integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

La rândul său, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a pus accent pe valorile tradiţionale ale românilor – printre acestea familia şi patria -, racordarea acestora la cele europene şi a militat pentru unificarea dreptei în România.

‘Programul meu, Societate vie – proiect 2020, se adresează cetăţenilor acestei ţări. Ei au nevoie să fie încurajaţi să-şi recapete demnitatea şi încrederea în viitor’, a spus Falcă.

Proaspătul ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei Mehedinţi a PDL, senatorul Marius Bălu, a menţionat că ‘prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu a fost cel care i-a atras pe mehedinţeni cu discursul lui’.

Surse din PDL au declarat că Predoiu va fi susţinut de mehedinţeni în cursa internă pentru obţinerea candidaturii partidului la alegerile prezidenţiale din 2014.

Cătălin Predoiu a obţinut, la alegerile din regiunea centru şi regiunea nord-est, 76% şi, respectiv, 87,62 % dintre voturile democrat-liberalilor.


VEZI SI:

Paleologu: L-aş fi susţinut pe Predoiu în cursa pentru prezidenţiale, dar eu nu fac nimic la ordin