PDL: Ponta să explice de ce nu-şi asumă responsabilitatea pentru CFR Marfă

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, că premierul Victor Ponta trebuie să explice de ce nu şi-a asumat în calitate de ministru al Transporturilor privatizarea CFR Marfă şi a recurs la "un artificiu", respectiv o HG, astfel încât toţi miniştrii să-şi asume acest proces.

RomaniaTV.net
25 iul. 2013, 11:03
PDL: Ponta să explice de ce nu-şi asumă responsabilitatea pentru CFR Marfă

„Este o lipsă de responsabilitate a lui Victor Ponta. Trebuie să explice Victor Ponta de ce nu şi-a asumat în calitate de ministru interimar al Transporturilor această privatizare a CFR Marfă. Nu avea decât un singur lucru de făcut, să aprobe această privatizare. În schimb, a recurs la un artificiu ca, la o lună de la încheierea procesului de privatizare, să propună o hotărâre de guvern”, a spus Sulfina Barbu într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări privind privatizarea CFR Marfă.

Ea a spus că Ponta nu îşi asumă responsabilitatea pentru un proces pe care l-a susţinut de la început până la sfârşit şi a vrut să-şi asume toţi miniştrii, alături de el, această responsabilitate.

„Victor Ponta trebuie să-şi asume, în calitate de ministru, un proces pe care-l consideră corect şi de succes”, a adăugat Sulfina Barbu.

Contractul pentru privatizarea CFR Marfă a fost aprobat în şedinţa de miercuri a Guvernului.