PDL va informa europarlamentarii privind decizia USL în cazul autostrăzii Sibiu-Piteşti

PDL Vâlcea va informa Parlamentul European şi Comisia Europeană despre acţiunile ministrului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, cu privire la scoaterea din proiectele guvernamentale a autostrăzii Sibiu-Piteşti, tronson cu finanţare europeană, transmite Agerpres.

10 dec. 2013, 08:59
PDL va informa europarlamentarii privind decizia USL în cazul autostrăzii Sibiu-Piteşti

‘Modul cum se fac în România autostrăzi trebuie adus la cunoştinţa europenilor, pentru că domnul Şova este ministru într-un stat comunitar şi nu poate face ce-l taie capul pentru a favoriza grupuri de interese care vor să facă drumuri prin alte zone’, a declarat preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

Democrat-liberalii condamnă şi ‘declaraţiile confuze’ ale preşedintelui CJ Vâlcea, Ion Cîlea, în legătură cu autostrada Sibiu-Piteşti.

‘Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea continuă seria confuziilor grave care încep să abunde din partea actualului Guvern. Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea şi preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, a ieşit public cu o afirmaţie care, dacă nu este rodul unei rele intenţii voite, demonstrează clar modul defectuos în care vede strategiile de dezvoltare ale judeţului. Cităm ‘Eu nu pot decide, din funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea, ce autostrăzi să se facă în România. Porţiunea Râmnicu Vâlcea-Sibiu este considerat drum secundar, nu pot să vă spun de ce, iar Piteşti-Curtea de Argeş-Râmnicu Vâlcea e drum principal’, a spus Cîlea. Organizaţia Judeţeană a PDL condamnă cea mai controversată mişcare în strategia prezentată săptămâna aceasta de către Guvern, scoaterea autostrăzii Râmnicu Vâlcea – Sibiu de pe harta proiectelor prioritare până în 2018 şi îşi exprimă nemulţumirea privind modul în care această problemă este tratată de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea’, a mai spus Bulacu.

VEZI SI:

Ponta, despre Autostrada Transilvania: S-au pierdut zece ani din prostie şi din lipsă de inteligenţă