PDL va organiza un miting la Cluj la care sunt aşteptaţi 30.000 de oameni

Senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al PDL, afirmă că partidul său va continua manifestările de stradă, urmând să fie organizate mitinguri în toate regiunile istorice.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 10:49
PDL va organiza un miting la Cluj la care sunt aşteptaţi 30.000 de oameni

El a anunţat joi într-o conferinţă de presă că următorul miting va fi organizat la Cluj-Napoca la care îl va invita şi pe primarul Emil Boc, membru în Biroul Permanent Naţional al PDL.

„PDL va continua manifestările de stradă, vom organiza mitinguri în marile oraşe ale României. Am avut un prim miting la Bucureşti, următorul va fi la Cluj-Napoca, în prima săptămână de campanie electorală pentru europarlamentare, în aprilie, la care aşteptăm 30.000 de oameni. Va fi un miting pentru regiunea Transilvaniei, vor continua în toate regiunile istorice, vor fi patru-cinci mitinguri, în care va avea loc şi prezentarea candidaţilor PDL, dar încercăm să sensibilizăm opinia publică să realizeze pericolul ce ne paşte cu o majoritate USL care nu mai respectă nimic. Chemăm alături de noi şi societatea civilă, pe toată lumea care simte că există un pericol pentru democraţie”, a susţinut Alin Tişe.

Emil Boc a anunţat de curând că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.