Preţul corect: Pe câţi bani se dezbrăcă o cunoscută vedetă de la noi la videochat

Telenovela Cristi Marin-Mariana Moculescu continuă, căci fostul ei iubit nu se simte încă răzbunat, după ce ea i-a dat papucii, în urmă cu cinci ani. Acesta vine cu noi detalii din trecutul deocheat al femeii. Mariana a negat că ar fi făcut vreodată sex pe bani şi că unicul episod de videochat ar fi fost doar "o joacă nevinovată".

09 sept. 2016, 13:10
Preţul corect: Pe câţi bani se dezbrăcă o cunoscută vedetă de la noi la videochat

Cristi Marin şi Mariana Moculescu (48 de ani) au sperat la începutul relaţiei că îşi vor întemeia o familie, însă scandalurile deveniseră la ordinea zilei, scrie click.ro. S-au iubit timp de trei ani, s-au despărţit în 2011, însă continuă şi acum, după atâta amar de vreme, să-şi arunce săgeţi înveninate.

Citeşte şi Cristi Marin, declaraţie şoc. „Le-am lăsat gravide în acelaşi timp şi pe Mariana Moculescu, şi pe fiica ei, Nidia” FOTO

Mai nou, de la distanţă, căci fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu (78 de ani) s-a stabilit în Italia, sătulă de scandalurile sexuale din ţară. Cristi o ameninţă că nu se va potoli prea curând şi face declaraţii şocante: „Tot ce fac se numeşte răzbunarea lui Cristi Marin.

Fosta mea iubită face videochat pentru a câştiga un ban, ca să supravieţuiască ,după care se întâlneşte cu acei bărbaţi. Ea se dezbracă şi se atinge în diferite zone intime pentru 200 €. Vă dau şi imagini, pentru a le demonstra tuturor că este adevărat ce spun.

Toate fotografiile le-am primit de la Massimiliano, noul ei iubit, înainte de a veni în august cu ea în ţară”. Mariana are serioase probleme cu Massimiliano Lorenzini (51 de ani), actualul ei amorez, din cauza acestui scandal, ba chiar a fost la un pas, zilele trecute, să încaseze o mamă de bătaie de la italianul gelos. ” Mariana şi Massimiliano s-au cunoscut prin intermediul unei firme de videochat.

Am aflat de la italian că îi dădea 500 € pentru nouă nopţi de nebunii. Apoi s-au plăcut, s-au întâlnit, şi s-au mutat împreună”, ne-a mai dezvăluit Cristi. Italianul, de profesie inginer, a însoţit-o pe Mariana în România, luna trecută, ca să o cunoască pe Nidia, fiica iubitei lui şi a lui Horia Moculescu. Ea crede că, într-o bună zi, se va căsători cu Massimiliano: „M-am împăcat ieri cu el, a plătit chirie 500 € pentru un apartament situat centrul istoric din Prato, unde mă voi muta. I-a spus Nidiei, fiicei mele, că vrea să mă ia de nevastă, însă va trebui să divorţeze, mai întâi, de poloneza cu care locuieşte”, a spus ea. 

Citeşte şi Ce i-a făcut iubitul italian Marianei Moculescu din cauza pozelor porno FOTO

Amorezii Marianei Moculescu au devenit prieteni

Cristi Marin şi Massimiliano Lorenzini au devenit prieteni în ultima vreme. Chiar dacă unul este stabilit în România, iar celălalt în Italia, cei doi s-au apropiat după ce au aflat că au împărţit aceeaşi femeie, pe Mariana Moculescu.

Mai mult, își fac confidențe și se amuză să constate că ea s-a comportat la fel cu ambii: crizele de nervi și scandalurile fiind la ordinea zilei. Cum Mariana nu prea a avut un loc de muncă, ei au ajutat-o mereu cu mâncare și cu bani.