Cine o consolează pe Larisa Iordache după despărțire?! Gimnasta s-a dat de gol într-un restaurant din Capitală

Larisa Iordache se pare că își revine după despărțirea de fostul iubit. Aceasta a fost surprinsă de paparazzii într-un restaurant din Capitală. Cine o însoțea pe frumoasa brunetă?

15 feb. 2023, 20:56
Cine o consolează pe Larisa Iordache după despărțire?! Gimnasta s-a dat de gol într-un restaurant din Capitală

La finalul anului trecut, Larisa Iordache făcea publică despărțirea de cel lângă care și-a petrecut mai mulți ani din viață. Totuși, viața merge înainte, iar gimnasta pare că face față bine situației neplăcute prin care trece. Aceasta parte echilibrată din punct de vedere emoțional, iar Paparazzii Cancan au surprins-o chiar în ipostaze inedite într-un restaurant din Capitală. Fosta concurentă de la America Express a fost fotografiată în timp ce lua masa, în acest weekend, într-un restaurant și nu era singură!

Citește și: Larisa Iordache e singură! Ce spune gimnasta despre despărțire și care a fost motivul acesteia

Se pare că, până la urmă, prietenii sunt cei mai importanți în viața noastră, tocmai pentru că ne sunt alături chiar și în cele mai grele momente din viața noastră. Totuși Larisa Iordache pare că se simte din ce în ce mai bine după despărțire, ba chiar îi priește viața de femeie singură.

Mai multe ore, gimnasta a petrecut timp cu piretenii ei, s-au delectat cu mâncărurile gustoase, specifice meniului spaniol, și s-au bucurat de clipele petrecute împreună. După ce s-a bucurat de compania oamenilor apropiați, Larisa Iordache a decis să se retragă. La plecare, Larisa Iordache s-a îmbrățișat și salutat cu prietenii săi și s-a îndreptat către mașină.

Ce declara Larisa Iordache despre despărțire?

„Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt foarte bine, sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet, ușor, ușor să cunosc alți oameni și de ce nu, să am o relație foarte serioasă pentru că sunt un om foarte serios și îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta.”, a spus Larisa Iordache, citează AntenaStars.

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și eu nu mi-am dorit aeastă chestie pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine”, a mai declarat gimnasta.

Citește și: Larisa Iordache participă la America Express 2023. Câți bani primește fosta gimnastă din renta viageră