Pe chef Sorin Bontea îl știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată soția lui: ,,La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii”

Sorin Bontea este cunocut de o țară întreagă și îndrăgit de pasionații de gătit. Puțini sunt cei care știu despre cum arată soția acestuia.

09 nov. 2022, 21:03
Pe chef Sorin Bontea îl știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată soția lui: ,,La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii”

Sorin Bontea este cunocut de o țară întreagă și îndrăgit de pasionații de gătit. Cunoscutul chef este destul de rezervat în ceea ce privește viața personală și nu mulți știu despre cea care îi este soție și care stă lângă acesta la bine și la greu.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Ei bine cu siguranță toată lumea se întreabă despre cum a început povestea lor de dragoste și dacă bineînțeles celebrul chef a cucerit-o cu vreun preparat fin.

,,Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, a mărturisit vedeta de la Antena 1.

Cu toate că așa cum se știe acesta este mai rezervat în a da detalii despre viața lui privată, o imagine de la nunta celor doi arată cât de frumoasă este soția lui.

Sorin Bontea și soția lui au împreună o fată

Desigur toată lumea se întreabă dacă îi calcă pe urme tatălui și îi moștenește talentul. Ei bine, nu. Invitat într-un podcast acesta a vorbit despre fiica lui și a mărturisit că aceasta este foarte pasionată de modă.

„Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele”, a declarat Sorin Bontea pe YouTube.

Din câte se pare aceasta nu a moștenit talentul în bucătărie pe care îl are tatăl său. . Miruna studiază designul la Istituto Europeo di Design.

Citește și: Mama lui Giani Kiriță, supusă la umilințe cumplite de tatăl sportivului. Ce a îndurat e greu de suportat pentru orice femeie

Citește și: Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț important pentru maneliști: „O să ajungem și la radio”