Pe cine ar vrea Lucian Mîndruţă la căpătâi dacă ar avea COVID şi ar trebui să stea la ATI: „Să nu prind pe vreunul că poartă mască”

Cunoscut pentru umorul său, Lucian Mîndruţă a făcut, recent, o postare în care enumeră persoanele pe care le-ar vrea la căpătâiul său dacă s-ar infecta cu noul coronavirus şi ar trebui să stea internat la Terapia Intensivă. Postarea jurnalistului a devenit rapid virală. 

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 14:37
Pe cine ar vrea Lucian Mîndruţă la căpătâi dacă ar avea COVID şi ar trebui să stea la ATI: „Să nu prind pe vreunul că poartă mască”

Daca vreodata ajung la ATI cu Coronavirus, as vrea pe langa mine urmatorul personal: Oana Lovin asistenta medicala. Renate Weber infirmiera. Marcel Ciolacu sef de plosca. Catarama si restul mitingistilor anti-botnita: oameni de serviciu cu mopul. A, sa nu uit: si sa nu prind pe vreunul ca poarta masca!„, a scris Mîndruţă pe Facebook.

CIteste si Anamaria Prodan, parastas pentru mama ei, Ionela Prodan: „Pe 6 octombrie era ziua ei. Vreau să merg la cimtir şi să împart”

Urmăritorii de pe Facebook ai lui Lucian Mîndruţă au gustat gluma şi s-au întrecut în comentarii, multe dintre ele făcând referire la protestatara Oana Lovin, respectiv la fanteziile pe care aceasta le trezeşte în mulţi bărbaţi. 

Ai găsit personajele perfecte care să te deconecteze de la aparate…, îi scrie un comentator.

Iti dai seama? Sa deconecteze aparatul respirator si sa-si incarce jucariile…grav, grav, scrie, în reply, un alt comentator.
 

 

 

Daca vreodata ajung la ATI cu Coronavirus, as vrea pe langa mine urmatorul personal: Oana Lovin asistenta medicala….

Publicată de Lucian Mindruta pe Marţi, 6 octombrie 2020