Pe Theo Rose o știe toată lumea, însă puțini o cunosc pe sora ei. Cum arată și ce se ocupă aceasta

Theo Rose a avut un an de excepție și asta pentru că a avut o mulține de reușite pe plan profesional și pe plan personal. Puțini sunt cei care știu că aceasta are o soră.

21 nov. 2022, 20:12

Theo Rose a avut un an de excepție și asta pentru că a avut o mulține de reușite pe plan profesional și pe plan personal. Cântăreața are o soră, iar din câte se pare așchia nu sare departe de trunchi, cel puțin din punct de vedere al frumuseții.

Cum arată sora  lui Theo Rose și cu ce se ocupă

Pe Theo o știe o țară întreagă mai ales că în ultimul timp aceasta s-a remarcat prin numeroase reușite profesionale. Cântăreața are o relație de excepție cu fratele și cu sora ei. Raluca Diaconu, sora artistei are 35 de ani și este foarte carismatică. Theo a declarat de foarte multe ori că are o relație foarte apropiată cu Raluca, iar aceasta este și ea artistă și profesoară de canto. Mai mult, Theo mărturisește că cea care a îndrumat-o către muzică a fost chiar sora ei.

,,Raluca m-a îndreptat către muzică, ea şi-a descoperit dorinţa de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinţii mei n-au fost deschişi la început, pentru că fiind la ţară, şansele să ajungi mare artistă erau minime.Nu puteai ajunge să cânţi la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ţi închipui că poţi fi chiar tu unul dintre aceia care au succes.Pe mine ai mei m-au susţinut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când şi-a dorit să cânte. N-au fost întru totul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură şi nu a mai avut nevoie de susţinere, le-a arătat că merge într-o zonă curată şi că lumea asta nu este aşa cum îşi închipuie ei.După care eu când am ales la fel, muzică, părinţii m-au lăsat pe mâna soră-mii şi ea s-a ocupat de tot ce ţine de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună şi tot ce au însemnat festivaluri de muzică”, a povestit Theo Rose pentru click.ro.

Citește și: Sătulă să își mai caute sufletul pereche pe Tinder, o femeie a recurs la o metodă bizară ca să nu se mai simtă singură. ”Nu a tras plapuma și nici nu sforăie”

Theo Rose este însărcinată și va deveni mamă

Pentru Theo 2022 a fost un an așa cum nu visa. Dacă în plan profesional lucrurile s-au desfășurat conform planului având o mulțime de proiecte și reușind să ocupe un loc pe scaunul antrenorilor la ,,Vocea României’, pe plan sentimental a încheiat o relație de șase ani și a început o poveste de dragoste alături de regizorul Anghel Damian. Cei doi vor deveni părinți și sunt nerăbdători.

„Este o perioadă din viaţa noastră în care suntem copleşiţi de fericire şi emoţii. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtăşim bucuria noastră atunci când am fi simţit că trebuie făcut acest lucru.Dar tot ce contează acum este că suntem bine şi le mulţumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian la PRO TV.

Citește și: Gică Hagi jubilează! Veste mare în familia „Regelui” (FOTO)