Pedepse dure după ce Andreea Esca a apărut la Antena 1 de Revelion

Dan Negru a bătut măr PRO TV, de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1, în loc să se bucure de o primă babană, s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului ”O zi liniştită”, al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.

09 ian. 2016, 12:34
Pedepse dure după ce Andreea Esca a apărut la Antena 1 de Revelion

În noaptea de Revelion, ştirista PRO TV Andreea Esca (43 de ani) a apărut, zâmbăreaţă, la Antena 1, preţ de 14 secunde, cu următorul mesaj: ”Iată care sunt principalele evenimente ale zilei. De fapt, azi nu vorbim despre moţiunile de cenzură, despre casele de amanet jefuite sau despre catastrofele naturale. Sunt aici doar ca să vă urez o zi liniştită. Sigur, nu ar fi rău să luaţi, totuşi, Bacalaureatul”.

Este vorba, mai exact, despre apariţia ei în videoclipul piesei ”O zi liniştită”, care a fost difuzat pe ecran, în timp ce protagoniştii Gabriel Cotabiţă şi Matteo, cântau în platou. Boşii Antenei 1 au luat foc când au văzut, din fotoliile de acasă, pe postul lor, simbolul PRO TV, scrie Click.

Deşi audienţele emisiunii au fost de zece ori mai mari decât ale postului din Pache Protopescu, asta n-a contat şi echipa lui Dan Negru (44 de ani) a fost băgată de urgenţă în şedinţă. În loc de primă, producătorii şi regizorii de montaj s-au ales cu o penalizare de 5% din salariu pentru monumentala gafă şi au fost avertizaţi că, la următoarea greşeală, îşi pot semna demisia. Dan Negru, prezentatorul programului cu bucluc, a scăpat basma curată. Nu de alta, dar el a reuşit să aducă Antenei 1, în Noaptea dintre Ani, 4.264.000 de telespectatori, în comparaţie cu PRO TV, la care s-au uitat, pe acelaşi interval orar, doar 325.000 de români.