Pedepsită pentru trădare. Ce vedetă a Antenei 1 a fost dată afară

După două sezoane consecutive, în care a fost coprezentatoare la "Splash! Vedete la apă!", Roxana Ionescu pierde acest rol pentru că a "rânit" în ferma vedetelor de la trustul concurrent.

13 mai 2015, 09:32

A vrut în „Ferma vedetelor” de la PRO TV, iar acum a ajuns să plătească preţul migrării sale spre trustul concurent, scrie libertatea.ro. Deşi era în cărţi, Roxana Ionescu a fost înlocuită din postul de coprezentatoare a emisiunii-concurs „Splash! Vedete la apă”, după ce timp de două sezoane consecutive, încă de la prima ediţie, a fost una dintre cele două „asistente” ale lui Pepe.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: „Mama Natură”, surprinsă pe Litoral. Prietenii au dat-o de gol pe Facebook

În locul său va fi readusă în prim-plan o altă fostă vedetă a postului, Diana Munteanu, rămasă de ceva timp fără emisiune.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Roxana Ionescu a pierdut duelul cu Cristina Cioran

Aceasta se va afla la „marginea bazinului”, pentru a-i intervieva pe concurenţii care au început deja pregătirile la bazinul din complexul Lia Manoliu. O altă surpriză o constituie şi numele celei de-a doua „asistente”, care va fi nimeni alta decât coprezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, sexy-graviduţa Alina Puşcaş.