PEDOFILIE. Arestat după ce A FĂCUT SEX CU TREI FETIŢE timp de un an

Un bărbat din Buftea a fost arestat preventiv, luni, pentru că a întreţinut relaţii sexuale, în mod repetat, cu trei fete de 12 şi 13 ani, actele petrecându-se la domiciliul acestuia.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 13:15
PEDOFILIE. Arestat după ce A FĂCUT SEX CU TREI FETIŢE timp de un an

Potrivit unui comunicat al Ministerului Public, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au solicitat, la data de 19 mai 2012, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului Dragomir Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, scrie adevarul.ro. „În perioada iunie 2011 – mai 2012, inculpatul Dragomir Gheorghe a întreţinut în mod repetat, la domiciliul său, acte sexuale cu minorele în vârstă de 12 ani şi de 13 ani”, se arată în comunicat.

Astfel, magistraţii Judecătoriei Buftea au admis propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 zile.

„Plângerea a fost făcută de mama uneia dintre fete. Deşi a fost ceva consimţit, bărbatul este acuzat de act sexual cu minori”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Claudia Burada.